Stiri externe

Spice Girls se reunesc pentru un nou turneu! Cati bani castiga fiecare!

Scris de Iancu Iulia

Spice Girls se reunesc pentru un nou turneu, insa fara Victoria Beckham. Pe scena vor urca Emma Bunton, Mel C, Mel B si Geri Horner.

Vestea cea mare despre mult asteptata reintoarcere pe scena a trupei Spice Girls a fost anuntata printr-un video, iar turneul are stabilite 6 locatii din Marea Britanie.

Cu toate ca multi fani tanjeau sa le mai vada inca o data pe artiste pe scena, gurile rele spun ca Geri, Mel C, Mel B si Emma au pregatit acest turneu doar pentru ca au nevoie de bani.

Biletele vor fi puse la vanzare incepand de sambata dimineata, iar concertele vor avea loc pe stadioane. Primul concert este programat pentru 1 iunie si va fi sustinut la Manchester. Turneul are stabilite sase locatii, ultimul fiind la Londra, pe 15 iunie.

Aceasta veste nu este pe deplin minunata pentru ca Victoria nu se va alatura fostelor sale colege de trupa. Multi sustin ca ea are suficienti bani, incat nu are nevoie sa plece in turneu. Fara diva Posh, Geri, Mel C, Mel B si Emma vor ramane dupa incheierea celor 6 concerte cu cate 10 milioane de lire sterline in buzunar.

Aceasta nu este pentru prima data cand trupa Spice Girls se reuneste. Ultima data cand au concertat impreuna, au facut-o in cadrul unui turenu mondial care le-a plimbat prin 47 de locatii, in perioada 2007 si 2008. Ele s-au mai reunit inca o data, cu ocazia jocurilor Olimpice de la Londra, in 2012.

Inca nu se stie cat va costa un bilet pentru unul dintre concertele Spice Girls, insa in 2007, locurile de la categoriile cele mai bune ajungeau la 900 de lire sterline.

 

 

 

 

1 comentariu

Scrie un comentariu