Evenimente

Spectacol despre culisele Imperiului Otoman, vineri seara, la Restaurantul Harem

Scris de Alexandru Manea

Vineri seara, la Restaurantul Harem de langa lacul Herastrau, Bucuresti, va avea loc un spectacol despre culisele Imperiului Otoman. Este vorba de comedia Karagoz si Hacivat, la care puteti asista rezervand o masa unde puteti degusta delicioase preparate culinare in stil otoman.

harem-spectaco

Vineri seara, la Restaurantul Harem din Bucuresti, va avea loc un spectacol despre culisele Imperiului Otoman. Este vorba de comedia Karagoz si Hacivat.

Puteti lua partea la acest spectacol rezervand o masa la restaurantul cu specific otoman, situat pe malul lacului Herastrau. Cu aceasta ocazie veti putea gusta preparatele delicioase realizate dupa retete traditionale otomane.

harem-2 harem-3 mancare-restaurant-harem-1 mancare-restaurant-harem-2

Comedia Karagoz si Hacivat continua sirul de spectacole organizate la Harem in fiecare saptamana. Piesa prezinta culisele Imperiului Otoman in perioada sa de mare criza.

actori-harem

In anul 1730 in Imperiul Otoman se afla la conducere Sultanul Mahmud I. Ingrijorarea lui cea mai mare tinea de faptul ca haremul nu detinea destule femei. Prin urmare pune la cale, ajutat fiind de Karagoz si Hacivat, reconstructia haremului. Dar aceasta treaba se dovedeste cu mult mai complicata fata de asteptarile sultanului, intrucat mama lui avea interesul de a controla fiecare amanunt care tinea de organizarea haremului.

Intrarea este libera, iar rezervarile se fac sunand la 0756990999 sau 0212328727.

Vineri 29 mai va asteptam la Restaurantul Harem impreuna cu Asociatia Art EveryWhere prezinta comedia Karagoz si Hacivat…

Posted by Harem Restaurant Bucharest on Tuesday, May 26, 2015

Scrie un comentariu