ADPM Business Stiri externe

Specialistii estimeaza: Conchita Wurst va castiga 30 milioane dolari in urma Eurovisionului!

Scris de Christian Stan

Specialistii britanici estimeaza ca faimoasa Conchita Wurst va deveni milionara in urma Eurovisionului. Se speculeaza ca artista austriaca va castiga in jur de 30 de milioane de dolari in urmatorii ani, intrucat aceasta a devenit acum cel mai popular castigator al concursului dupa ABBA in 1974.

conchita3

Conchita Wurst a castigat sambata seara concursul Eurovision cu 90 de puncte adunate de la 37 de tari care au votat in finala si totodata a declansat un adevarat fenomen pe retetele de socializare, multi dintre fanii Conchitei pozandu-se cu barba. 

Victoria ei a generat un record absolut pe Tweeter, un numar de 5,3 milioane de tweet-uri care contineau numele Conchita fiind scrise de fanii Eurovision. Specialistii britanici estimeaza, conform Daily Mail, ca artista austiaca a devenit deja cel mai popular castigator Eurovision dupa ABBA in 1974 si ca va castiga in urmatorii ani nu mai putin de 30 de milioane de dolari.

In cadrul conferintei de presa de dupa castigarea concursului, Conchita a fost intrebata ce toaleta foloseste. „Este evident ca atunci cand sunt Conchita folosesc toaleta doamnelor, iar cand sunt Tom toaleta domnilor. Va pot asigura ca nu am intampinat niciodata problema cu doamnele, care ma iubesc”, spune Conchita.

In ceea ce priveste legile anti gay ale Rusiei, Conchita a tinut sa-i transmita un mesaj Presedintelui Putin.

„Nu stiu daca s-a uitat sau nu la Eurovision, insa daca s-a uitat atunci cu siguranta si-a dat seama ca suntem de neoprit”, mai declara Conchita.

Scrie un comentariu