Stiri Interne Video

Speak și Ștefania, reclamă la vaccinare și la magazin de fashion

Scris de Ana Kozma

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Mai ales după participarea la Asia Express, popularitatea celor doi a crescut considerabil în mediul online. Cei doi artiști fac acum reclamă la vaccinare și la un celebrul magazin online de fashion.

Speak și Ștefania, reclamă la vaccinare și la magazin de fashion

Speak și Ștefania trăiesc o poveste frumoasă de dragoste, iar povestea lor este pe placul publicului. O demonstrează cei aproape 2.5 milioane de urmăritori pe care cei doi îi au, împreună, pe rețelele de socializare. Cu o expunere atât de mare, numeroase brand-uri vor să se asocieze ca imagine cu ei.

Cel mai recent proiect publicitar realizat de Speak și Ștefania este în colaborare cu magazinul online Fashion Days. Nu este o simplă reclamă la haine, ci o campanie pro vaccinare. Sloganul este: „Fashion Days. Totul despre bun gust. Și responsabilitate”.

Brandul Fashion Days a mers întotdeauna pe campanii cu mesaje sociale. Și pe ideea că stilul constă în outfit-uri chic, dar și o atitudine responsabilă în societate. De altfel, nu este prima campanie pro-vaccinare realizată de ei. În urmă cu câteva săptămâni, au mai lansat un spot cu același mesaj, însă atunci se adresa seniorilor. De această dată, se adresează tinerilor.

Reclama cu Adelina Pestrițu. De ce s-a ajuns să se spună „dobitoc”

Scrie un comentariu