Stiri externe

Sotul miliardar al Salmei Hayek doneaza 100 de milioane de Euro pentru reconstruirea Catedralei Notre-Dame

Scris de Ana Kozma

Multimiliardarul Francois-Henri Pinault, sotul celebrei actrite Salma Hayek, doneaza nu mai putin de 100 de milioane de Euro pentru reconstruirea Catedralei Notre-Dame.

Sotul miliardar al Salmei Hayek doneaza 100 de milioane de Euro pentru reconstruirea Catedralei Notre-Dame

Francois-Henri Pinault, sotul miliardar al celebrei actrite Salma Hayek, doneaza fabuloasa suma de 100 de milioane de dolari pentru reconstruirea Catedralei Notre-Dame din Paris, care a fost distrusa intr-un incendiu izbucnit seara trecuta.

Sotul Salmei Hayek este directorul general al companiei Kering, cea care detine o serie de brand-uri de lux, printre carre Gucci, Balenciaga, Alexander McQueen sau Yves Saint Laurent.

Francois-Henri Pinault este pe locul 30 in topul miliardarilor lumii si unul dintre cei mai mari sustinatori ai artei si colectionari din lume. El detine peste 3000 de tablouri, se numara prin actionarii principali ai casei de licitatii Christie’s si planuieste ca anul viitor sa deschida un muzeu.

Salma Hayek, aparitie de 4 milioane de dolari la Oscaruri!

„Aceasta tragedie ii afecteaza pe toti francezii si, dincolo de asta, pe toti cei care se dedica valorilor spirituale. In fata unei astfel de tragedii, toata lumea doreste să reinvie aceasta bijuterie a patrimoniului nostru cat mai repede posibil ”, a declarat Francois-Henri Pinault, sotul miliardar al Salmei Hayek, despre tragedia care a lovit ieri seara Parisul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#lacma #gucci #gala

O postare distribuită de Salma Hayek Pinault (@salmahayek) pe

Scrie un comentariu