News

Sotul lui Teo se intoarce la copii si la fosta sotie din Franta

Scris de Alexandru Manea

Constantin Iosef pleaca in Franta pentru a-si vizita fosta sotie si cei doi baieti din casnicia anterioara. Antrenorul lotului de rugby de tineret se intoarce in Annecy, unde isi va revedea si mama.

teo-trandafir-constantin-iosef-despartire

Dorul de copiii lui l-a convins pe Constantin Iosef sa plece din Romania, cel putin pentru o scurta perioada.

Sotul lui Teo Trandafi va ajunge in Annecy, oraselul din Franta in care locuieste fosta lui sotie, Cerasela Hordobetiu, alaturi de cei doi baieti ai lor, Sorian si Eduard.

Conform Cancan, vizita a fost programata inca din luna decembrie, dupa despartirea de Teo Trandafir.

Constantin Iosef a primit recent propunerea de a deveni antrenorul lotului de rugby de pana in 17 ani din Romania. Este meseria pe care a practicat-o si in Franta, atunci cand a lucrat pentru echipa Meythet Rugby Club.

Teo Trandafir si sotul ei, Constantin Iosef, separati de aproape trei luni, au stabilit, se pare, in prima zi a lui 2013, sa divorteze la notar, in secret, fara ca presa sa stie.

Cei doi au stabilit detaliile prin telefon, vedeta de televiziune explicandu-i barbatului care sunt avantajele acestei proceduri.

Practic, unul din aspectele importante ar fi ca, spre deosebire de infatisarile de la tribunal, in acest caz presa nu va cunoaste data in care cei doi soti vor ajunge sa semneze actele si, prin urmare, nu vor fi urmariti de camere de filmat si agresati de intrebari privind motivele divortului.

Scrie un comentariu