News Stiri externe

Sotul lui Janet Jackson, la plimbare cu fiul sau prin Londra! Care este stadiul divortului?

Scris de Christian Stan

Janet Jackson a anuntat luna trecuta ca divorteaza de Wissam al Mana dupa cinci ani de casnicie si la doar trei luni de cand au devenit parinti. Se pare ca decizia este una amicala si nu exista niciun fel de resentiment intre cei doi. Sambata trecuta, Wissam al Mana a fost fotografiat iesind la pranz cu baietelul lui, Eissa.

Cu toate ca nu au intentat inca actele de divort, se pare ca Janet Jackson si Wissam al Mana locuiesc acum in case separate. Sambata a fost randul miliardarului de a petrece timp cu fiul sau, iar Wissam si Eissa au fost fotografiati in timp ce stateau la o terasa din Londra.

Miliardarul s-a oprit acolo pentru a lua pranzul, iar intre timp si-a hranit si fiul cu lapte dintr-o sticla pe care o avea la indemana.

Janet a anuntat luna trecuta ca divorteaza, vestea venind ca un soc, la doar trei luni dupa ce cantareata l-a adus pe lume pe Eissa, primul ei fiu. Se pare ca Janet nu s-a putut adapta la cerintele lui Wissam, care isi doreste ca sotia sa aiba o viata ascunsa de ochii lumii si a indepartat-o astfel de familie si de cariera.

Cu toate acestea, saptamana trecuta Al Mana a postat un mesaj pe site-ul lui personal prin care i-a multumit pentru tot si a lasat astfel sa se inteleaga ca despartirea este amicala.

In urma divortului, Janet Jackson ar putea primi o parte semnificativa din averea de 1 miliard de dolari a omului de afaceri.

Scrie un comentariu