Stiri Interne

Sotul Andreei Marin are o pasiune inedita! Tuncay Ozturk vrea sa isi deschida microferma!

Scris de Administrator

Sotul Andreei Marin, Tuncay Ozturk, are o pasiune aparte! Iubeste natura cu tot ce are ea bun de oferit, iar in viitor viseaza chiar sa isi deschida o sera si o microferma!

andreea-marin

Andreea Marin a primit pentru prima oara o echipa de filmare in gradina casei sale. Este vorba despre echipa emisiunii D-Paparazzi, prezentata de Ilinca Vandici la Kanal D. In editia din aceasta seara, de la ora 22:00, telespectatorii vor putea descoperi micul colt de rai pe care Andreea si sotul ei, Tuncay Ozturk, il ingrijesc cu multa dragoste.

Andreea Marin a povestit ca Violeta, fiica ei, nu se da la o parte de la gradinarit si ca ii place la nebunie sa planteze copaci.

andreea-marin1

“Visinul si ciresul sunt plantati de fiica mea. Ea a sapat groapa, ea l-a asezat in pamant, iar anul trecut, visinul a fost plin cu fructe gustoase si aromate”, a spus Andreea Marin.

Andreea a dezvaluit reporterilor “D-Paparazzi” care sunt planurile pentru coltul de rai pe care si l-a amenajat langa casa, dar si care este una dintre dorintele sotului sau, Tuncay.

andreea-marin2

“Planuim sa mergem la Istanbul, la piata de flori si sa aducem multe plante, asa cum am facut si anul trecut cand am venit cu portbagajul plin cu pomi. Visul sotului meu este sa facem o sera si o microferma. Deocamdata avem doar un catel si doua pisici, dar intr-o microferma vom putea creste pui, curcani”, a povestit vedeta.

Scrie un comentariu