Stiri Interne Style Judgement

Sotul Andei Adam va purta la nunta costum personalizat, creat de designerul lui Julio Iglesias

Scris de Administrator

Pregatirile pentru nunta de duminica sunt aproape gata! Daca Anda Adam va purta in ziua cea mare o superba rochie de mireasa Bella Sposa, viitorul ei sot va imbraca un costum personalizat, creat de designerul lui Julio Iglesias.

anda-adam-costum

Andrei Sorin, viitorul sot al Andei Adam, va purta la nunta un costum creat de cel care ii imbraca pe celebrii Julio Iglesias si Julio Iglesias Jr.

felix-ramiro

Felix Ramiro

Este vorba de Felix Ramiro, designerul spaniol de costume care i-a creat logodnicului artistei o vestimentatie Made to Measure (pe masura). Costumul a fost finalizat, are inscriptionat numele purtatorului pe buzunarul din interiorul sacoului, si a fost ridicat de solista de la reprezentanta din Romania.

costum-nunta-sot-anda-adam-1

Pentru sotul Andei Adam a fost folosit un material de la Scabal, cel mai bun producator din lume, in compozitia caruia se regaseste lana foarte bine tratata, iar pe reverul sacoului este aplicata matase pura.

costum-nunta-sot-anda-adam-2

Felix Ramiro” este un brand exclusivist din Spania dedicat barbatilor, care lanseaza colectii de costume de miri, nasi, business si casual, ce impresioneaza prin stilul unicat si finetea tesaturilor din care sunt create.

julio-iglesias-costum

Un costum Felix Ramiro a purtat si Julio Iglesias Jr la nunta sa din anul 2012.

Anda-Adam-mireasa

Anda Adam a ales ca la nunta ce va avea loc duminica, 7 iunie, sa poarte o rochie de mireasa Bella Sposa.

Scrie un comentariu