News

Sotia lui Peter Falk s-a ales cu o avere de 5 milioane de dolari!

Scris de Christian Stan

Peter Falk, detectivul care a tinut cu sufletul la gura o tara intreaga in serialul „Columbo” a murit in seara zilei de 23 iunie, in vila sa din Beverly Hills…. In urma mortii, sotia lui Shera s-a ales cu o avere de 5 milioane de dolari.

Peter Falk, cel mai celebru detectiv al lumii, a murit in seara de 23 iunie 2009. Actorul care l-a jucat pe carismaticul detectiv Columbo in serialul omonim avea 83 de ani.

Cauzele decesului nu au fost precizate, insa actorul suferea de mai multi ani de dementa si maladia Alzheimer. In 2009, un judecator a ordonat plasarea lui Peter Falk sub curatela, dupa o veritabila „batalie” judiciara intre fiica sa Catherine si sotia lui din ultimii 34 de ani, Shera, care a castigat in cele din urma.

Catherine a intentat o actiune in istanta pentru ca Peter sa ii fie incredintat ei in custodie, aceasta dorind sa puna mana in acest fel pe averea actorului de 5 milioane de dolari.

In cele din urma, judecatorul a decis ca ca nu exista niciun motiv pentru care Shera sa nu fie capabila sa aiba grija de Peter Falk, astfel ca actorul a ramas in grija sotiei cu care a trait in ultimii 34 de ani.

Peter Falk a mai fost casatorit odata, iar in urma primului mariaj a adoptat doua fiice: Catherine si Jackie. Prin testament Peter le-a lasat si fiicelor sale o suma considerabila de bani: de peste 1 milion de dolari.

In timpul audierilor, un expert medical a declarat ca actorul nu isi mai amintea faptul ca a jucat în serialul „Columbo”. In opinia acestui expert, Peter Falk a suferit „un declin rapid” al facultatilor sale mintale in ultimul an.

Scrie un comentariu