Stiri Interne

Pepe s-a apucat de gatit! Ce pofte are sotia lui in primul trimestru de sarcina

Scris de Administrator

Pepe este atat de fericit ca va deveni tatic pentru a doua oara, incat ii satisface sotiei sale, Raluca, toate poftele ce apar inevitabil in primul trimestru al sarcinii. Mai nou, artistul chiar s-a apucat si de gatit!

pepe-raluca-pascu-familie

Raluca, sotia lui Pepe, este insarcinata pentru a doua oara. Si, ca orice femeie aflata in primul trimestru al sarcinii, are pofte pe care artistul nu ezita sa i le satisfaca. Asa se face ca, zilele trecute, Pepe a trecut la cratita. Si nu pentru a gati o mancare prea simpla, ci, conform ziarului Click!, o ciorba gustoasa de curcan pentru iubita lui sotie.

Totul a pornit in timp ce artistul repeta prin casa pentru emisiunea „Te cunosc de undeva”, urmand ca in editia de sambata aceasta sa se transforme in cantareata de muzica populara Ileana Ciuculete si sa interpreteze melodia intitulata chiar „Ciorba de curcan”.

Auzind refrenul acestei piese, Raluca a poftit instant la ciorba, iar sotul ei s-a conformat si a dat rapid fuga la bucatarie.

„Cantam prin casa intruna ’ciorba de curcan, ciorba de curcan’, pentru ca repetam piesa, pana cand Raluca a zis ca ii este pofta. Atunci am invatat reteta si am facut-o. Pe langa legume, se pun si pipote, inima, gatul, ca sa fie cat mai consistenta”, a povestit Pepe.

Scrie un comentariu