Stiri Interne

Soția lui Mutu povestește cum e să fie mamă pentru prima dată

Scris de Alexandru Manea

Sandra, soția lui Adrian Mutu, a adus pe lume anul acesta un băiețel, și povestește acum cum este, pentru ea, această perioadă specială, ca tânără mămică.

Soția lui Mutu povestește cum e să fie mamă pentru prima dată

Sandra, soția lui Adrian Mutu, a adus pe lume anul acesta un băiețel pe nume Tiago. Bruneta vorbește acum despre cât de frumos, dar și greu este acum în postura de tânără mamă și dacă au în plan să aducă pe lume un al doilea copil.

Cel mai frumos moment a fost cu siguranta primul, adica momentul in care l-am vazut imediat dupa nastere, in sala de operatii. Imi amintesc cat eram de fericita, de fascinata de el, nu imi venea sa cred ca e al meu…Era atat de mic. A fost teribil de frumos si emotionant in acelasi timp. Iar cel mai greu moment … prima luna cat am alaptat a fost obositoare,Tiago avea si colici, plangea foarte mult, efectic nu reuseam sa ma odihnesc, iar oboseala acumulata isi spune cuvantul, a declarat Sandra pentru blogul www.mamapentrudoi.ro.

Soția lui Mutu a adăugat că a avut discuții cu acesta despre un al doilea copil.

Tiago a fost un copil foarte dorit de amandoi. Avem discutii legate de un al doilea bebe, insa momentan ne dorim sa ne bucuram din plin de fiecare clipa alaturi de Tiago. Eu mereu m-am inchipuit ca o viitoare mama a doi copii, pe primul il am deja, legat de al doilea ramane de vazut…sa mai treaca putin timp. Momentan ma simt implinita si am tot ce mi-as putea dori, un sot minunat si un inger de baiat, a adăugat ea.

 

Tiago 😁

A post shared by ADRIAN MUTU (@adrian10mutu) on

Cand aduci pe lume o noua viata,pur si simplu te indragostesti din nou! ❤️❤️❤️ @sandra01mutu #tiago #TAM

A post shared by ADRIAN MUTU (@adrian10mutu) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu