Stiri Interne

Exces de patriostism? Sotia lui Marius Moga si-a imbrobodit fetita de 2 luni cu basma

Scris de Alexandru Manea

Pe 1 decembrie, vedetele s-au imbracat in ii traditionale pentru a demonstra cat de mult isi iubesc tara. Unele din acestea si-au acoperit si copiii cu haine sau accesorii populare. Este si cazul Biancai Lapuste, sotia lui Marius Moga, care, dorind sa arate cat de mandra e de Romania, si-a imbrodobit fetita de numai doua luni cu o basma.

bianca-marius-moga-fetita-basma

Bianca Lapuste, sotia lui Marius Moga, si-a dorit sa arate publicului cat de mult isi iubeste tara si, pe 1 decembrie, s-a fotografiat alaturi de fetita ei, in varsta de doua luni, amandoua purtand cate o basma asemanatoare.

”La multi ani, tara mea de suflet, Romania! Au trecut doi ani de cand l-am cunoscut, pur intamplator, pe omul care mi-a schimbat viata si mi-a daruit minunea din bratele mele. Zambesc cu sufletul! Sunt mandra de familia mea”, a scris ea in dreptul fotografiei.

Carmen Bruma si-a imbracat feciorul in ie

carmen-bruma-baiat-ie

Tot de 1 decembrie, Carmen Bruma a recurs la un gest similar si si-a imbracat baiatul in ie. Micutul Vlad, in varsta de trei ani, apare purtand o camasa traditionala romaneasca, fiind una din putinele dati in care mama lui il expune pe facebook.

Ce urari de 1 decembrie au facut vedetele din Romania pe Facebook

Scrie un comentariu