Stiri Interne

Sotia lui Marius Moga naste la Cluj! Iata de ce a renuntat la capitala!

Scris de Alexandru Manea

Bianca Lapuste, sotia lui Marius Moga, naste la Cluj. Reporterita de la Pro TV a renuntat la gandul de a aduce pe lume primul copil la Bucuresti. Iata cum s-a ajuns in aceasta situatie.

bianca-lapuste-nastere

Sotia lui Marius Moga naste la Cluj

Bianca Lapuste, sotia lui Marius Moga, mai are foarte putin pana sa aduca pe lume primul sau copil. Reporterita de la Pro TV a ales sa neasca la Cluj pentru a avea alaturi, in primele luni de viata ale copilului, intreaga familie.

Mariu Moga se afla, la randul lui, la Cluj, alaturi de Bianca, asteptand cu emotii momentul nasterii.

“ Probabil, Bianca va mai ramane o perioada la Cluj, dupa ce va naste, ca sa o ajute mama ei, dar si ceilalti membri din familie. Si cei din familia lui Moga s-au oferit sa-i ajute, ei stau la cativa kilometri distanta de Cluj, la Alba Iulia”, au declarat apropiati de-ai sai pentru WOWbiz.ro.

marius-moga-bianca-iubita

Este de asteptat ca nasterea sa aiba loc saptamana viitoare.

Marius Moga face botez si apoi nunta

„Abia astept sa-mi tin bebelusul in brate. Pur si simplu, am o stare de bine. Cat despre prioritati, un copil e ceva magic, nu cred ca poti sa stai deoparte prea mult timp. Nu am nicio problema in a schimba scutece si a spala biberoane. Cred ca e un bun moment ca sa devin mai responsabil”, a declarat Moga pentru revista Viva.

Scrie un comentariu