Stiri Interne

Sotia lui Madalin Ionescu, in depresie: a fost suspecta de cancer?

Scris de Alexandru Manea

Cristina Siscanu, sotia lui Madalin Ionescu, prezentatorul emisiunii WOWBiz de la Kanal D, se confrunta cu o perioada de depresie dupa ce, anul trecut a fost supecta de cancer. Iata ce s-a intamplat.

cristina-siscanu-si-madalin-ionescu-familie

Madalin Ionescu prezinta seara de seara, de luni pana joi, emisiunea WOWbiz de la Kanal D cu acelasi entuziasm. Mai nimeni nu si-ar fi inchipuit ca, in viata de zi cu zi, acasa, problemele familiale au devenit alarmante.

Sotia lui, Cristina Siscanu, a avut parte de cateva luni de cosmar dupa ce, in toamna anului trecut, a fost, se pare, suspecta de cancer.

„De ziua mea, am primit o veste nefericita legata de sanatate. Eu, de ziua mea, am facut o biopsie. Apoi am mai primit vesti care mi-au pus capac. Pana am primit rezultatul la biopsie, 2 saptamani am fost neom. Am anulat petrecerea de ziua mea”, a declarat Cristina la Teo Show.

madalin-ionescu-cristina-siscanu

Stresul din acea perioada s-a resimtit puternic in relatia celor doi soti. „L-am rugat pe Madalin sa ma lase o saptamana singura, am vrut sa il crut sa ma lase singura sa nu imi vada suferinta. Am vrut sa plang si sa nu ma vada nimeni, a fost o situatie ciudata.

madalin-ionescu-cristina-siscanu-praga

Am tot fost in pase proaste si acum resimt urmarile de la vesti. Nu stiu cum am trecut, a fost foarte greu. Stiu ca ma iubeste si suferea pentru mine. Am vrut sa ma tavalesc ore in sir pe jos, prin casa. O sa trec peste asta, sunt un om puternic”, a marturisit Cristina pentru Teo Show.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu