News Stiri externe

Sotia lui Jermaine Jackson, arestata pentru violenta domestica!

Scris de Christian Stan

A fost scandal mare la vila din Beverly Hills a lui Jermaine Jackson weekendul trecut. Fratele mai mare al lui Michael Jackson si sotia sa au intrat intr-o disputa, care s-a terminat violent. Politia a fost chemata la fata locului, iar nevasta agresoare a fost aruncata in inchisoare.

jermaine-halima-rashid

Sotia lui Jermaine Jackson, Halima Rashid, a fost arestata weekendul trecut pentru violenta domestica. Halima a ajuns la inchisoare dupa ce si-a lovit sotul in picior in numeroase randuri, asta in urma unui scandal care s-a petrecut la ei acasa.

Jermaine a chemat politia, iar Halima a petrecut 5 ore in spatele gratiilor. Ulterior, aceasta a fost eliberata dupa ce a fost platita o cautiune de 50.000 de dolari. Nu se cunosc exact motivele scandalului, insa se pare ca lucrurile nu mai sunt „roz” intre Jermaine si nevasta lui de multa vreme. Cei doi sunt casatoriti din anul 2004, insa nu au copii impreuna.

 

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu