Carusel Stiri Interne

Sotia lui Ilie Nastase, probleme cu buzele „de rata”

Scris de Alexandru Manea

Brigitte Sfat spune ca se confrunta cu o problema delicata in ceea ce priveste forma buzelor sale „de rata”. Si le-a marit prin injectarea unei substante, au aparut complicatii, iar acum este la un pas sa se opereze pentru a-si recapata forma naturala.

brigitte-sfat-buze

Brigitte Sfat a dorit in urma cu zece ani sa isi modifice forma buzelor, sa le aiba mai carnoase si mai senzuale precum cele ale Angelinei Jolie. Si-a injectat atunci o substanta cu efect permanent, insa nu a capatat forma pe care si-a dorit-o.

Substanta s-a „miscat” si i-a deformat buzele, iar acum poate fi scoasa doar prin interventie chirurgicala. Astfel are de gand sa faca sotia lui Ilie Nastase pentru a scapa de buzele „de rata” si de posibilele complicatii pe viitor.

„In 2003, mi-am injectat o fiola din aceasta substanta, iar acum regret. Am niste buze de rata. Dupa doi ani de la lansarea pe piata, nu s-a mai produs pentru ca s-a dovedit ca nu e buna. Ma dusesem la cabinet cu poza Angelinei Jolie pe care i-am aratat-o medicului. Substanta a avut reactii adverse, a migrat deasupra buzelor si nu poate fi scoasa decat chirurgical. Se taie buza in doua si se scoate prin partea de jos”, a declarat ea pentru Click.

Scrie un comentariu