Stiri Interne

Sotia lui Cabral este insarcinata. Se umple showbiz-ul de gravide!

Scris de Alexandru Manea

Andeea Ibacka, sotia lui Cabral, a anutat ca este insarcinata, ingrosand astfel randurile gravidelor celebre din showbiz, anul acesta avandu-le in aceasta categorie pe Adelina Pestritu, Ela Craciun, Adela Popescu si Feli.

Sotia lui Cabral este insarcinata. Se umple showbiz-ul de gravide!

Andeea Ibacka, sotia lui Cabral, a anutat ca este insarcinata. Este, se pare, un an foarte generos in cazul acestui subiect, showbiz-ul romanesc fiind deja plin de vedete gravide. E de ajuns sa le amintim pe Adelina Pestritu, Ela Craciun, Adela Popescu si Feli ori pe Roxana Ciuhulescu, cea care a nascut in urma cu cateva zile.

Andreea Ibacka a anuntat ca este, in sfarsit, insarcinata, dupa un deceniu de relatie cu Cabral, cu care s-a casatorit in vara anului 2011.

„Scriu dintr-o singura suflare… cu fluturi in stomac, asa cum ma trezesc in fiecare dimineata a ultimelor luni”, a fost mesajul fotografiei de pe blog.

Ela Craciun iti da 30 de ponturi cum sa iti pregatesti corpul pentru sarcina

 

🤰🏻Nu stiu cand au trecut cele 9 luni in care am tradus fericirea la o alta dimensiune. Parca ieri incercam sa o disting pe ecranul ecografului sub forma unui punctulet intr-un saculet. Acum ne mai despart doar 3 saptamani pe care le traim amandoua la intensitate maxima in lumi diferite. Totul pare atat de departe si totusi suntem la propriu 2 in 1. S-au schimbat multe incepand de la fizic, mod de viata, prioritati, planuri pana la perceptii despre implinirea sufleteasca si nu numai. Acum ma simt mai pregatita ca niciodata sa o primesc cum se cuvine in lumea noastra. 🎀👼🏼#pregnancy #zenaidamaria #36weekspregnant #momlife #mom #momtobe #maternityphotography #maternity #itsagirl #pregnancystyle

A post shared by A D E L I N A 🍓 E •D •A (@adelina.pestritu) on

Scrie un comentariu