Stiri externe

Sosetele purtate de Michael Jackson cand a facut primul Moonwalk, licitate cu 2 milioane de dolari

Scris de Ana Kozma

Nu degeaba conduce topul artistilor cu cele mai mari incasari dupa moarte pentru al 7-lea an la rand. Sosetele purtate de Michael Jackson cand a facut primul Moonwalk sunt licitate cu 2 milioane de dolari!

Sosetele purtate de Michael Jackson cand a facut primul Moonwalk, licitate cu 2 milioane de dolari

Michael Jackson a fost, este si va ramane unul dintre cei mai mari artisti ai tuturor timpurilor. Chiar cel mai mare ar indrazni unii sa spuna. Daca in urma cu ceva vreme aflam ca Michael conduce, pentru al 7-lea an la rand, topul artistilor cu cele mai mari incasari dupa moarte, iata ca acum sosetele purtate de el cand a facut primul Moonwalk au fost scoase la licitatie contra sumei de 2 milioane de dolari.

Au trecut aproximativ de cand Michael Jackson a prezentat pentru prima oara miscarea legendara Moonwalk pe o scena. Iar sosetele cu cristale facute la comanda pe care le-a purtat atunci, in anul 1983, in cadrul evenimentului „Motown 25: Yesterday, Today, Forever”, sunt scoase acum la licitatie.

Suma contra careia se estimeaza ca sosetele vor fi vandute se ridica la 2 milioane de dolari. Licitatia va incepe pe data de 13 noiembrie pe platforma online Gotta Have Rock and Roll, iar pretul de start este de 100.000 de dolari.

Michael Jackson conduce in topul artistilor cu cele mai mari incasari dupa moarte si in 2019!

 

 

Scrie un comentariu