News

Sorin Oprescu va primi moneda Sergiu Celibidache

Scris de Administrator

Sorin Mircea Oprescu va primi, in semn de multumire pentru sprijinul acordat Festivalul „Sergiu Celibidache 100”, moneda numismatica comemorativa Sergiu Celibidache, emisa si lansata de catre Banca Nationala a Romaniei, de la fiul Maestrului, Serge Ioan Celibidache.

Momentul va avea loc la vernisajul expozitiei „Fragmente din viata maestrului Sergiu Celibidache”, programat  pentru data de 22 mai 2012, incepand cu ora 19.00, la Galeriile Artmark, Palatul Cesianu-Racovita.

„Cu aceasta ocazie, in care prezentam publicului o serie de fotografii unice cu tatal meu, doresc sa multumesc, in mod public, sustinatorului principal al festivalului nostru: Primaria Municipiului Bucuresti, reprezentata de Primarul Sorin Mircea Oprescu.

Pe data de 9 mai, BNR a lansat o moneda aniversara in memoria tatalui meu. Vreau sa ii ofer aceasta moneda Domnului Primar, in semn de profunda apreciere pentru sprijinul constant acordat festivalului nostru si implicit valorilor culturale romanesti”, a declarat Serge Ioan Celibidache, presedintele Fundatiei Sergiu Celibidache.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu