Celebrity PR News

Cum a reusit Alexandru Ciucu sa le dea peste nas snobilor din Romania!

Scris de Sorin Dutoiu

Alexandru Ciucu tace si le face! Astfel s-ar putea rezuma traseul carierei profesionale a cunoscutului designer de costume masculine premium. Intr-un singur an, a bifat o prezentare de senzatie la Monte Carlo, mai multe participari la evenimentele Principatului Monaco, iar luna aceasta a fost invitat alaturi de Gucci, Prada, Louis Vuitton, Cartier, Chanel, la Festivalul Brazilor de Craciun de la Monte Carlo, creatia sa fiind licitata si cumparata de insusi Printul Albert de Monaco!

Unii oameni sunt predestinati sa aiba succes fara a se scalda in ape tulburi si a avea prietenii de fatada cu “pionii snobismului”, asa cum des se intampla in lumea showbiz-ului romanesc.

Este si cazul lui Alexandru Ciucu, cel care s-a concentrat permanent spre a livra clientelei sale produse de calitate si spre a duce la bun sfarsit orice proiect public cu mult bun gust si cu un profesionalism rar intalnit.

Alexandru Ciucu incheie un an prolific pentru afacerea sa si, in mod special, pentru imaginea sa publica.

In luna februarie, a lansat colectia „L’Homme. Roi 2012”, prin doua evenimente de exceptie, unul la Athenee Palace Hilton Bucuresti, si altul, in premiera pentru industria modei romanesti, la Monte Carlo, in incinta celebrului Hotel de Paris, proprietatea Printului Albert de Monaco.

Au luat atunci parte reprezentanti ai caselor regale, oameni de afaceri, reprezentanti ai administratiei din Monaco, Franta si Italia.

Prezentarea de la Monte Carlo i-a deschis si mai multe usi, avand din ce in ce mai multi clienti de exceptie pentru creatiile sale vestimentare.

Luna decembrie a acestui an avea sa ii rezerve, poate, cea mai mare surpriza! Alexandru Ciucu a fost invitat sa participe la renumitul Festival al Brazilor de Craciun de la Monte Carlo, un eveniment cu licitatie caritabila organizat la Hotel de Paris.

A fost singurul designer roman invitat, de altfel, singurul din Europa de Est, care si-a expus creatia alaturi de brazii realizati de mari case de moda internationale precum Chanel, Gucci, Cartier, Louis Vuitton, Prada.

Bradul sau stilizat, sub forma unui tablou cu rama aurita, cu globuri agatate in forma de brad de catifea rosie, cu o cheie aurita in forma de tulpina, a fost rapid remarcat de insusi Printul Albert de Monaco, cel care, prezent la eveniment, l-a licitat si l-a achitionat.

Astfel se face ca bradul romanului Alexandru Ciucu se afla in perioada sarbatorilor in zona privata a Palatului Princiar din Monaco, locul unde familia regala se aduna si se bucura de spiritul Craciunului.

In plus, conform protocolului, odata cu bradul achizitionat, Printul Albert va primi din partea lui Alexandru Ciucu un costum personalizat pe care il va realiza la inceputul anului viitor.

Este o performanta fara precedent pentru un designer roman. Si asta in conditiile in care cu doar o luna inainte Alexandru Ciucu nu fusese inclus in lista invitatilor la licitatia Festivalului Brazilor de Craciun de la Bucuresti.

Desi a participat anul trecut, investind bani in realizarea bradul ce a fost cumparat cu 300 de euro, bani donati copiilor sarmani, organizatorii de la Bucuresti au considerat ca doar cativa dintre designerii romani au privilegiul de a participa anul acesta la licitatia de la Hotel Radisson.

Ciucu avea posibiitatea de a construi bradul si sa il trimita „la pachet” pentru a fi expus si, eventual, cumparat, dar nu sa si participe la cina unde ii era licitata opera.

Putea face acest lucru doar platind o taxa de cateva sute de dolari, atat pentru el, cat si pentru insotitorii lui, cei care aveau sa si ajute prin donatii.

Alexandru Ciucu a decis ca prioritar pentru el este sa participe cu bradul respectiv la Monte Carlo.

Altfel, nu s-ar fi pus problema sa scoata din buzunar cateva sute de euro pentru a ajunge sa stea la masa, cot la cot, cu crema vedetelor din Romania, imbracate la patru ace, doritoare sa ajute copiii sarmani prin donatii.

Si bine a facut, pentru sansa de a fi intrat in medii cu adevarat inalte, alaturi de designeri internationali care chiar conteaza, reusind sa se detaseze de reteaua intesata de intrigi si invidii a celor „importanti” de aici.

Pentru marea realizare de la Monte Carlo, pentru proiectele sale de calitate de anul acesta si pentru perseverenta in a-si croi drumul sigur spre medii de calitate, ignorand snobii din Romania care stramba din nas pentru simplul fapt ca nu te afli in „gasca lor de zi cu zi”, Alexandru Ciucu are tot respectul meu! Si, sper, al multor altora!

Scrie un comentariu