Stiri Interne

Cine este tanara din Italia care joaca rolul de mama pentru fiica Antoniei

Scris de Administrator

Rossaria este frumoasa tanara din Italia care joaca rolul de mama pentru micuta Maya, fiica Antoniei, atunci cand artista se afla in Romania, la mii de kilometri distanta. Iata cine este, mai exact, aceasta femeie!

antonia-maya

Fiica Antoniei, micuta Maya, locuieste in Italia, la bunicii din partea tatalui, iar mama ei in Romania, la mii de kilometri distanta. Conform ziarului Libertatea, cea care joaca rolul de mama pentru fiica Antoniei, in lipsa acesteia, este frumoasa Rossaria Castellano, sora mai mica a lui Vincenzo, fostul sot al vedetei.

mama-pentru-fiica-antoniei

Rossaria locuieste in Napoli, alaturi de parintii, bunicii si fratele ei, dar si de micuta Maya. La parterul casei in care locuiesc cu totii, sora mai mica a lui Vincenzo si-a deschis si o mica afacere, un magazin de hainute pentru copii.

vincenzo-antonia-maya-custodie

Antonia si Vincenzo s-au inteles de curand, dupa mult timp, asupra custodiei fiicei lor. Se pare ca, dupa divort, cei doi vor avea custodie comuna, dar micuta Maya va continua sa locuiasca in Italia si isi va vizita mama, in Romania, de cateva ori pe an.

Scrie un comentariu