Stiri externe

Telenovela continua! Sora lui Kim Kardashian si-a parasit iubitul infidel si dependent de droguri

Scris de Administrator

Kourtney Kardashian l-a parasit pe Scott Dissick, omul cu care se iubeste deja de 9 ani si caruia i-a daruit 3 copii. Asta deoarece l-a prins inseland-o cu o fosta iubita de-a lui, stilista Chloe Bartoli.

scott-disick-sora-lui-kim-kardashian1

O noua telenovela se naste in sanul clanului Kardashian. Kourtney, sora lui Kim Kardashian i-a spus adio lui Scott Dissick, barbatul cu care se iubeste deja de mai bine de 9 ani si cu care are 3 copii. Nu a luat aceasta decizie din senin, ci dupa ce l-a prins pe Scott inseland-o cu o fosta iubita de-a lui, stilista Chloe Bartoli.

scott-dissick-amanta

Scott Dissick si Chloe Bartoli

Cei doi au fost surprinsi in ipostaze tandre nevoie mare in luxosul Monte Carlo, iar Kourtney a luat foc instant si i-a spus adio iubitului infidel.

scott-dissick-amanta1

Scott Dissick si Chloe Bartoli in Monte Carlo

Se pare ca sora lui Kim Kardashian s-a saturat pana peste cap de escapadele amoroase ale lui Scott Dissick si a hotarat sa puna punct relatiei cu acesta.

Kourtney Kardashian s-a simtit umilita atunci cand si-a vazut iubitul alintand o alta femeie, in fotografiile publicate de site-ul DailyMail.

scott-disick-khloe-kardashian5

Kourtney Kardashian si Scott Dissick au impreuna 3 copii: Mason (5 ani), Penelope (3 ani) si Reign (6 luni).

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Scott Disick a plecat de acasa in urma cu o luna, iar de atunci o tine numai intr-o petrecere, in vreme ce sora lui Kim Kardashian e sigura ca anturajul e cel care il indeamna la distractii interzise si consum de droguri. De aceea, Kourtney a hotarat sa puna punct relatiei si sa aiba singura grija de cei trei copii.

scott-disick-khloe-kardashian6

Kourtney Kardashian si Scott Dissick s-au cunoscut in anul 2006, la o petrecere exclusivista, si nu este pentru prima oara cand se despart. In 2010, au mai avut o scurta separare cauzata de problemele pe care Scott le avea cu alcoolul.

Scrie un comentariu