Stiri Interne

Sora lui Dima Trofim a murit, iar artistul cauta vinovatii. “Se fac investigatii!”

Scris de Alexandru Manea

Dima Trofim cauta in prezent explicatii si, mai mult, vinovatii pentru moartea prematura a surorii sale. Rodica s-a stins din viata in timp ce el se afla in Madagascar la filmarile pentru emisiunea “Ultimul trib”, de la Antena 1.

Sora lui Dima Trofim a murit, iar artistul cauta vinovatii. “Se fac investigatii!”

Dima Trofim s-a inscris in cursa pentru marele premiu de la “Ultimul trib”, mai exact 100.000 de euro, pentru a-si ajuta sora sa supravietuiasca. Rodica, cea care l-a crescut, avea nevoie de un tratament scump pentru a trai. Din pacate, s-a stins din viata in timp ce artistul se afla in Madagascar, la filmarile emisiunii. S-a intors de urgenta atunci in tara pentru a-si conduce sora pe ultimul drum, iar acum este decis sa caute vinovatii, fiind convins ca au existat erori medicale.

„Eu sunt asa datorita ei. Ea m-a educat, m-a facut cine sunt si datorita ei am absolut tot ce am. Ii simt prezenta intotdeauna. Sora mea trebuia sa traiasca! E greseala doctorilor. Acum se fac investigatii in acest caz si o sa am un raspuns cat de curand. Sora mea era in coma cand m-au sunat parintii, iar in cateva ore s-a stins. Vorbisem cu ea la telefon cu doua zile inainte. Mi-a zis sa fac bine acolo si apoi ma intorc acasa. Ea tinea foarte mult la cariera mea, imi era alaturi. Stiu ca nu i-ar placea sa fiu trist si sa plang, iar eu vreau ca ea sa fie mandra de mine. Unul dintre motivele pentru care am mers in «Ultimul Trib» a fost sa o pot ajuta pe ea. A fost ceva spontan si la fel de spontan s-a stins. Nu trebuia sa fie asa si nu mi-a trecut prin cap ca o sa raman fara ea. Sora mea mai mare a fost ca si mama mea. Pot spune ca am doua mame, dar acum una e in Ceruri“, a declarat Dima Trofim la emisiunea „Prietenii de la 11“.

Ea este iubita lui Dima Trofim

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu