Stiri externe

Sora lui Amal Clooney vinde masti de lux contra Coronavirus. A fost criticata dur!

Scris de Ana Kozma

Sora lui Amal Clooney a profitat de epidemia de Coronavirus pentru a lansa pe piata o colectie de masti de protectie de lux. Aceasta miscare i-a adus insa cumnatei lui George Clooney o multime de critici!

Sora lui Amal Clooney vinde masti de lux contra Coronavirus. A fost criticata dur!

Tala Alamuddin este sora lui Amal, sotia lui George Clooney. Mai pe scurt, cumnata celebrului actor. Aceasta are un business in domeniul modei, brand intituat Tala by Tala Alamuddin.

Sora lui Amal Clooney comercializeaza accesorii, in special genti. Insa odata cu epidemia de Coronavirus, aceasta s-a gandit sa lanseze pe piata masti de protectie de lux, special create pentru fashioniste.

Aceste masti se vand in mediul online, contra pretului de 33 de dolari/bucata. Tala a postat pe social media imagini cu noua sa colectie de masti, insa a fost intens criticata pentru aceasta miscare.

Internautii s-au aratat contrariati de faptul ca sora lui Amal Clooney profita de perioada grea prin care intreaga lume trece pentru a gasi o oportunitate de business.

Tala Alamuddin a anuntat insa ca toate veniturile obtinute din vanzarea mastilor vor fi donate catre Crucea Rosie Singapore.

Amal Clooney iese din umbra si se vrea noua fashionista a Hollywood-ului!

Scrie un comentariu