Stiri externe

Cine este calugarita care a castigat trofeul „Vocea Italiei”

Scris de Administrator

Sora Cristina, o calugarita din Italia a reusit sa isi castige notorietatea la nivel international dupa ce s-a prezentat la auditiile pe nevazute din cadrul concursului „Vocea Italiei”. A uimit atat juriul, cat si publicul, cu vocea ei incredibila si cu energia pe care o emana atunci cand este pe scena, reusind sa treaca in etapele urmatoare. Acum, la terminarea concursului, Sora Cristina a fost declarata invingatoare!

sora-cristina-vocea-italiei

O tanara calugarita a devenit celebra dupa ce s-a prezentat la auditiile pentru cuncursul „Vocea Italiei”. A cucerit pe toata lumea prin talentul si carsima ei, iar acum, la finalul show-ului, a fost desemnata invingatoare!

Sora Cristina Scuccia, purtandu-si straiele de calugarita si nelipsita cruce la gat, i-a multumit lui Dumnezeu pentru castigarea trofeului.

Filmarea de la auditiile pe nevazute, in care calugarita apare interpretand piesa „No One” a Aliciei Keys, a depasit deja pragul de 50 de milioane de vizualizari pe Youtube.

Sora Cristina, in varsta de doar 25 de ani, a declarat ca este de parere ca melodiile pe care la canta exprima „frumusetea lui Dumnezeu”.

„Prezenta mea aici nu mi se datoreaza mie, ci Celui de Sus. Am un dar pe care pur si simplu vi-l daruiesc voua mai departe”, au fost cuvintele rostite de ea dupa ce a fost desemnata castigatoarea show-ului „The Voice”.

Scrie un comentariu