Style Judgement

Sophia, cea mai inedita aparitie la prezentarea noii colectii Alexandru Ciucu! Iata ce a purtat!

Scris de Administrator

Seara trecuta, Sophia, considerata una dintre cele mai stylish artiste din muzica romaneasca, a facut furori cu tinuta ei, compusa dintr-o rochie imprimata cu 300 oameni care fac plaja si coronita cu urechi de pisica suflata cu aur, la prezentarea noii colectii Alexandru Ciucu.

Sophia-prezentare-ciucu

Excentrica Sophia, considerata una din cele mai fashion artiste din Romania, a fost in centrul atentiei la prezentarea noii colectii Alexandru Ciucu. Cantareata a purtat o rochie inedita, din matase, al carei imprimeu reproduce o plaja imensa pe care stau intinsi la soare peste 300 de oameni. Rochia este creatie proprie, a fost creata pornind de la o eticheta vintage si va fi lansata sub brandul non-conformist SdR.

“Iubesc zilele de vara cand pot sa-mi petrec aproape toata ziua pe o plaja. Punctul de inspiratie a fost eticheta unei haine pe care am cumparat-o dintr-un targ vintage de la Paris. Apoi, impreuna cu graficianul meu, am imaginat o plaja imensa cu peste 300 de personaje, fiecare facand ceva cu totul diferit. La imaginea grafica s-a lucrat in jur de 50 de ore”, declara Sophia.

Artista si-a accesorizat tinuta cu o coronita sub forma unor urechi de pisica, suflata cu aur, accesoriul apartinand brandului parizian Maison Michel.

Sophia si-a creat deja o traditie prin aparitiile vestimentare deosebit de interesante atat la evenimentele mondene la care este invitata, cat si in propriile videoclipuri. Creativitatea artistei si stilul cu totul special o transforma intr-un potential nou fashion icon al Romaniei.

Scrie un comentariu