ADPM Health

Sophia face sport nobil! Merge la echitatie pentru a avea un tonus exceptional!

Scris de Administrator

Sophia, considerata una dintre cele mai spectaculoase aparitii din muzica romaneasca, acorda o mare atentie nu doar vestimentatiei, ci si stilului de viata sanatos. Vedeta se mentine in forma practicand, de ja de 6 ani, un sport nobil: echitatia!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sophia este nu doar una din cele la stylish vedete din Romania, dar si un promotor al stilului de viata frumos si echilibrat. Pe langa atentia deosebita pe care o acorda vestimentatiilor sale, avand un stil unic in showbiz-ul romanesc, solista practica un sport considerat nobil. Mai exact, frecventeaza un club de echitatie din Padurea Baneasa.

Sophia 2

Acolo, sub indrumarea specialistului, solista a urmat primele cursuri in urma cu sase ani, iar, de atunci, merge la clubul de echitatie de cel putin de doua ori pe luna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Este una din cele mai nobile forme de sport, un mod de a-ti petrece timpul liber in care simti pe deplin libertatea care ti-o ofera. Te relaxeaza foarte mult si, pe langa faptul ca te reechilibreaza, oferindu-ti mai multa incredere in tine, iti tonifiaza foarte bine musculatura. In mod special cea a picioarelor, a spatelui, a bratelor sau a abdomenului. Timp de o ora poti arde pana la 700 de calorii. Si asta intr-un mod cat de poate de frumos, in directa comuniune cu natura. Echitatia m-a invatat sa am mai multa incredere in mine. Cand voi avea un copil, il voi indrepta spre acest domeniu, daca voi simti ca isi doreste”, declara Sophia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Artista se pregateste pentru lansarea unui nou single, iar, in pauzele dintre inregistrari, isi aloca timp pentru a merge la clubul de echitatie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Multe dintre idei mi-au venit in timpul orelor de echitatie. Atunci m-am simtit cu adevarat libera, ca un burete de energie si de creativitate. Ador acest sport”, adauga solista.

sophia-ok-oscar-party1 Sophia-prezentare-ciucu (1)

Sophia acorda o deosebita atentie imaginii si bunului gust vestimetar, atat in aparitiile publice, cat si in proiectele sale, dovada inclusiv videoclipurile sale, „My Love” si „Unconditional Love”, doua din cele mai fashion din industria muzicala romaneasca.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu