Stiri Interne

SOCANT! Si-a rupt mana dupa ce a alunecat pe parchet!

Scris de Christian Stan

Una dintre cele mai excentrice prezente din showbiz-ul romanesc a fost victima unui accident cu totul nefericit zilele trecute. Si-a rupt mana tocmai in casa, dupa ce a alunecat pe parchet. Cu toate acestea, artista nu a spus STOP programului ei incarcat si merge la intalniri cu mana in ghips.

sophia 4

sophia 3
Zile negre pentru Sophia! Excentrica cantareata sufera din plin in aceste zile dupa ce si-a rupt mana stanga. Aceasta a fost surprinsa de paparazzi WOWBIZ in timp ce alerga prin oras de la o intalnire la alta, avand mana stanga in ghips si tinand in mana dreapta un termos cu cafea.
sophia 2
Contactata telefonic, Sophia a recunoscut ca zilele trecute a suferit un accident nefericit tocmai in casa, alunecand pe parchet.
„Da, este adevarat. Mi-am rupt mana la inceputul saptamanii dupa ce am alunecat in casa, pe parchet.Poate este cel mai stupid accident care se poate intampla, insa cand e sa vina ceasul rau se intampla oriunde. Pur si simplu m-am trezit dimineata si cand sa ies din dormitor spre bucatarie am alunecat si am cazut pe parchet, pe mana stanga. Am simtit cum mi-au trosnit oasele, a inceput sa ma doara foarte tare… A fost cumplit! Am fost la medic, mana e acum un gips si trebuie sa raman cu ea asa o vreme”, declara Sophia.

Scrie un comentariu