Stiri Interne

Sophia s-a revazut cu profesoara Teo Trandafir! I-a cantat purtand un costum Yin Yang si o masca vintage!

Scris de Administrator

Sophia a fost prezenta in platoul emisiunii „Plaja lui Teo”, ocazie cu care s-a reintalnit, in fata telespectatorilor cu Teo Trandafir, cea care i-a fost profesoara la Scoala de Televiziune. Vedeta a pus in scena, in cadrul emisiunii de la Kanal D, un nou show inedit pentru noua sa piesa, “Ziduri”!

Sophia-Teo-Trandafir-1

Sophia, cea considerata una din cele mai excentrice vedete din Romania, s-a reintalnit, la mare, cu fosta ei profesoara de la Scoala de Televiziune, Teo Trandafir. A fost o revedere emotionanta, artista apreciind nespus de mult sfaturile de la catedra ale vedetei de televiziune.

Sophia-fara-masca Sophia-Teo-Trandafir-2

Teo m-a incurajat sa fiu eu insami indiferent de ceea ce zice lumea, sa cred in mine si in mesajul meu si sa nu fac deloc compromisuri. Este o persoana fantastica, cu pofta de viata si un optimism debordant. Pentru mine este un exemplu de urmat”, spune Sophia.

Sophia-Teo-Trandafir-3

Cu ocazia revederii, Sophia a pus in scena, in cadrul emisiunii de la Kanal D, un nou show pentru noua sa piesa, “Ziduri”: a purtat o salopeta alb negru, inspirata de conceptele chinezesti Yin si Yang, si o masca vintage impresionanta.

Sophia-Ziduri-Artwork

“Noua mea piesa vorbeste despre zidurile pe care trebuie sa le doboram intr-o relație pentru a putea construi ceva frumos, vorbeste despre o lupta intre bine si rau. Aceasta este motivul pentru care am purtat o salopeta de catifea alb negru inspirata tocmai de conceptele Yin si Yang.

Sophia-2

Este o salopeta ce face parte din prima colectie a brandului meu de haine, Sophia de Romania. Mi-am accesorizat ținuta cu o masca achizitionata dintr-un targ vintage de la Paris. Ochelarii au aplicatii din dantela. Un alt tip de masca, una din multele masti pe care nu mai incetam sa le purtam”, declara Sophia.

Scrie un comentariu