Stiri Interne

De la spital… la eveniment social! Sophia a decorat briose alaturi de copiii orfani, cu mana in ghips!

Scris de Administrator

Desi zilele trecute a alunecat pe parchetul din casa si a cazut, accident ce s-a lasat cu o mana rupta, acest lucru nu a impiedicat-o pe Sophia sa fie prezenta la Ziua Portilor Deschise din cadrul SOS Satul Copiilor Bucuresti, actiune sociala ce a avut ca scop constientizarea nevoilor copiilor defavorizati din comunitate. Cu mana in ghips, artista le-a fost alaturi micutilor si a decorat briose impreuna cu ei!

sophia-sos-copii1

Sophia s-a numarat printre vedetele care au raspuns afirmativ invitatiei de a participa la Ziua Portilor Deschise din cadrul SOS Satul Copiilor Bucuresti, actiune sociala ce a avut ca scop constientizarea nevoilor copiilor defavorizati din comunitate. Chiar daca de dimineata a alunecat pe parchet si si-a rupt mana, Sophia a ajuns la eveniment imediat dupa vizita la medic, cu bratul stang in ghips.

“Copiii mi-au alinat durerea. Am uitat ca am mana rupta si m-am simtit minunat in mijlocul lor. Am decorat impreuna briose si am dat frau liber imaginatiei si creativitatii. In cadrul acestei organizatii sunt ajutati copiii orfani si copiii abandonati. Sunt bine educati, au mult bun simt, traiesc in conditii foarte bune si sunt norocosi ca au alaturi de ei un personal dedicat”, declara Sophia.

sophia-sos-copii

“Am participat la acest eveniment din dorinta de a atrage atentia ca fiecare dintre noi ii putem sprijini pe micuti printr-un sms cu textul MAMA la 8844. Lunar donam astfel doi euro pentru acesti copiii, iar doar impreuna le putem face viata mai usoara”, continua Sophia.

Sophiei i s-au alaturat la acest eveniment Giulia Anghelescu, Alina Chiuvulescu, Jojo, Ellie White, Carmen Negoita, Monica Davidescu, Diana Munteanu, dar si Jorge, Valentina Pelinel, Alexandra Ungureanu si Chef Florin Dumitrescu.

Scrie un comentariu