Stiri externe

Sophia Loren, impotriva fenomenului selfie si a operatiilor estetice in exces! Iata ce spune legendara actrita!

Scris de Administrator

Sophia Loren, una dintre cele mai frumoase femei si cele mai apreciate actrite ale tuturor timpurilor, desfiinteaza fenomenul selfie si le sfatuieste pe actritele din noua generatie sa fie atente la ce operatii estetice isi fac…

sophia-loren1

Sophia Loren este una dintre cele mai iubite actrite ale tuturor timpurilor, un veritabil star de cinema si o diva in adevaratul sens al cuvantului. Chiar si in prezent, ajunsa la 81 de ani, ea este un etalon de frumusete, eleganta si stil.

sophia-loren2

A avut intotdeauna o frumusete rapitoare si un trup perfect, care au innebunit barbatii de pretutindeni, chiar si pe unii dintre cei mai ravniti actori de la Hollywood.

Conform presei internationale, Sophia Loren este impotriva fenomenului selfie si le sfatuieste pe vedetele din noua generatie sa fie cat mai rezervate cu putinta in ceea ce priveste chirurgia plastica.

sophia-loren3

“Aceste fete tinere trebuie sa fie mai grijulii si selective atunci cand vine vorba despre schimbarile pe care le fac la nivelul fetei si al corpului. Ma refer la faptul ca nu ai de unde sa stii cu siguranta ca vei da peste un doctor bun. Poti ajunge sa arati mai rau decat credeai la inceput ca arati.

Pe vremea mea, talentul unei actrite era cel care-i stabilea valoarea. Acum, cand oamenii ma intalnesc, isi scot repede telefoanele sa faca poze. Nu stiu prea multe despre social media, dar se pare ca a ajuns sa faca oameni faimosi. Hollywood-ul era altfel pe vremea mea. Mai bun! Erai cunoscut pentru talentul tau! Am fost norocoasa sa traiesc acele timpuri”, spune legendara actrita.

sophia-loren4

Asa arata Sophia Loren in tinerete…

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu