Cinenews News

Sophia Loren revine pe marele ecran intr-un film regizat chiar de fiul ei!

Scris de Administrator

Dupa o perioada de 4 ani in care a preferat sa stea departe de actorie, Sophia Loren isi pregateste marea revenire pe marele ecran. Actrita va juca rolul principal intr-o adaptare pentru marele ecran a piesei “The Human Voice” de Jean Cocteau, un film ce urmeaza a fi regizat chiar de fiul ei, Edoardo Ponti.

sophia-loren

Cu o cariera impresionanta de aproape 7 decenii, Sophia Loren isi pregateste revenirea pe marele ecran in ceea ce pare ca va fi o afacere de familie. Legendara actrita urmeaza sa joace din nou intr-un film artistic regizat de insusi fiul ei, Edoardo Ponti, dupa ce in 2002 a interpretat rolul principal in pelicula “Between Strangers”.

De data aceasta este vorba despre adaptarea pentru marele ecran a piesei “The Human Voice” de Jean Cocteau, film despre care Deadline.com informeaza ca va fi jucat in limba italiana si va purta numele de “La Voce Umana”.

Povestea prezentata in aceasta pelicula este cea a unei femei al carui iubit urmeaza sa devina sotul alteia si urmareste caderea nervoasa a personajului principal, cauzata de acest lucru. Filmarile vor dura trei luni si se vor desfasura in Roma, Napoli si Ostia.

Reintoarcerea Sophiei Loren pe marele ecran vine dupa ce in 2009 a jucat alaturi de Daniel Day-Lewis, Nicole Kidman, Marion Cotillard si Penelope Cruz intr-un film regizat de Rob Marshall, “Nine”.

In ultimii ani, actrita a ales sa stea in mare parte departe de lumina reflectoarelor. Loren a fost nominalizata pentru ultima oara la Oscar in 1964, gratie rolului sau din pelicula “Marriage Italian-Style”, la distanta de 4 ani de momentul in care a obstinut Premiul Oscar la categoria “cea mai buna actrita” pentru filmul “Two Women”.

Scrie un comentariu