ADPM Coffee Break Stiri externe

Sophia Loren a implinit 85 de ani! Cele mai sexy fotografii cu diva absoluta a Italiei!

Scris de Ana Kozma

Sophia Loren implineste azi 85 de ani, varsta pe care multi considera ca nu o arata. Cu aceasta ocazie, va prezentam cateva dintre cele mai sexy fotografii cu diva absoluta a Italiei!

Sophia Loren a implinit 85 de ani! Cele mai sexy fotografii cu diva absoluta a Italiei!

Sophia Loren, pe numele sau adevarat Sophia Scicolone, s-a nascut la Roma pe 20 septembrie 1934 si a devenit una dintre cele mai mari dive nu doar ale Italiei, ci ale cinematografiei internationale.

A pornit cu o situatie mai mult decat modesta, dar a devenit, multumita talentului, ambitiei, dar si frumusetii sale rapitoare, una din cele mai cunoscute si iubite actrite ale tuturor timpurilor.

Cariera ei actoriceasca a debutat dupa ce a fost remarcata la un concurs de Miss de catre regizorul Carlo Ponti, cel care avea sa ii devina sot timp de 50 de ani.

La inceput a jucat in filme precum Carosello napoletano (1953), L’oro di Napoli (1954) si La bella mugnaia (1955). Aparitia ei pe coperta celebrei reviste Life Magazine in 1955 marcheaza inceputul carierei internationale, datorita frumusetii sale precum si a talentului sau innascut ca actrita.

Consacrarea ca actriță a venit odata cu Premiul Oscar, castigat in 1961, pentru interpretarea din filmul sau simbol „La ciociara” de Vittorio De Sica, rol care fusese refuzat de Anna Magnani.

A devenit nu doar una dintre cele mai apreciate actrite, dar si un veritabil etalon de frumusete. Asa se face ca nenumarate actrite tinere viseaza sa fie ca ea. Dintre acestea putem aminti doua romance care au cunoscut celebritatea in Italia. Este vorba despre Madalina Ghenea si Catrinel Menghia.

Sophia Loren, impotriva fenomenului selfie si a operatiilor estetice in exces! Iata ce spune legendara actrita!

Top 10 cele mai reprezentative frumuseti ale Italiei din toate timpurile!

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu