Stiri externe Style Judgement

Sophia Loren, apariție elegantă, la 87 de ani, pe covorul roșu

Scris de Ana Kozma

Chiar și la 87 de ani, Sophia Loren reprezintă încă un etalon de eleganță, feminitate, rafinament. Zilele trecute, celebra actriță a bifat o apariție spectaculoasă pe covorul roșu al Galei Academy Museum of Motion Pictures.

Sophia Loren, apariție elegantă, la 87 de ani, pe covorul roșu

Sophia Loren a fost invitată zilele trecute la Gala Academy Museum of Motion Pictures. Acolo, celebra actriță a fost distinsă cu trofeul Visionary Awards. Deși a împlinit de curând 87 de ani, Sophia Loren reușește încă să surprindă prin aparițiile ei de o eleganță ce merită admirată.

Sophia Loren a bifat, pe covorul roșu, o apariție strălucitoare! La propriu și la figurat. A purtat o superbă rochie Armani Prive. Lungă, elegantă, cu paiete de culoarea șampaniei. Și-a completat look-ul cu bijuterii fine și pantofi eleganți, iar toată seara a fost cu zâmbetul pe buze.

Sophia Loren nu a participat singură la eveniment. A fost însoțită de fiul ei, regizorul Edoardo Ponti, dar și de nora Sasha Alexander.

Sophia Loren, la 87 de ani! Cele mai frumoase fotografii din carieră!

Sophia Loren, pe numele său adevărat Sophia Scicolone, s-a născut la Roma pe 20 septembrie 1934. A devenit, grație talentului și frumuseții sale răpitoare, una dintre cele mai mari dive ale cinematografiei internaționale.

Cariera ei actoricească a debutat după ce a fost remarcată la un concurs de Miss de către regizorul Carlo Ponti. Același bărbat care avea să îi fie soț timp de 50 de ani.

A jucat în filme precum Carosello napoletano (1953), L’oro di Napoli (1954) și La bella mugnaia (1955). Apariția ei pe coperta celebrei reviste Life Magazine în 1955 marchează începutul carierei internaționale.

Consacrarea ca actriță a venit odata cu Premiul Oscar, câștigat în 1961, pentru interpretarea din filmul său simbol „La ciociara” de Vittorio De Sica.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vintage Icons (@vintageic0ns_)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vintage Icons (@vintageic0ns_)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Santé (@meetatsante)

Scrie un comentariu