Style Radar

Sophia duce traditiile romanesti peste hotare! A lansat o colectie de pulovere geometrice, tricotate manual din lana organica!

Scris de Administrator

Apreciata mereu pentru stilul sau nonconformist si aparitiile publice iesite din tipare, Sophia duce mai departe pasiunea ei pentru frumos si lanseaza brandul vestimentar Sophia33.

Sophia-pulover-sophia33-6

Prima colectie vestimentara a Sophiei, deja prezenta la nivel international prin farfetch.com, include pulovere din lana organica, tricotate manual, ce contin motive traditionale romanesti.

sophia 33-3 sophia 33-2

Tinutele vestimentare au forme inedite si imbinari de culori surprinzatoare. In colectie intalnim pulovere in forma de cerc, de patrat, de diamant, cu maneci supradimensionate, chiar si frac, trenci sau hanorac. Totul din cea mai pura lana, adusa din Ardeal, si lucrata manual de Sophia si de echipa ei.

sophia 33 WARRIOR PRINCESS 1

“Am realizat diferite modele de pulovere tricotate, toate din lana organica si lucrate manual in doua ateliere specializate de la Sibiu si din Moldova. Fiecare pulover in parte necesita intre 20 si 30 de zile de munca migaloasa, astfel ca acestea nu sunt doar niste simple pulovere, ci creatii autentice romanesti ale unor mestesugari cu traditie. Am primit deja numeroase comenzi in special din Franta, Finlanda, Suedia, dar si din Japonia. Am remarcat cu deosebita bucurie ca strainilor le plac piesele vestimentare inspirate din folclorul romanesc, valori pe care nu voi inceta niciodata sa le valorific si sa le promovez”, declara Sophia.

SUIT UP! 1 SHAPE SHIFTER 1

Sophia propune o reintoarcere la origini, la o identitate unica, prin piese vestimentare inspirate de traditie si interpretate intr-o viziune proaspata si actuala.

NUDE STATEMENT 1 NEON LIGHTS 1

Purtate ca top, rochie sau overcoat, puloverele Sophia33 sunt accesoriul urban perfect pentru iernile reci. Desi inspirate de hainele tricotate din fuiorul bunicii, piesele Sophia33 sunt deosebit de actuale.

I AM THE QUEEN 1a EYE CATCHER 1

Puloverele din colectia Sophia 33 sunt disponibile pe website-ul www.sophia33.com, pe www.farfetch.com, www.molecule-f.com, precum si in showroom-ul Entrance din Bucuresti.

BOMBER GIRL 1a BOMBER GIRL 1 YELLOW MOOD 1