Stiri Interne

Sophia are cel mai ciudat brad de Craciun! Este facut din 10 kilometri de lana organica!

Scris de Administrator

Sophia este, anul acesta, mandra posesoare a celui mai ciudat brad de Craciun! Ineditul ornament este confectionat din nu mai putin de 10 kilometri de lana organica! Iata cum este posibil!

Sophia-brad-lana-2

Nonconformista cantareata Sophia se poate mandri cu cel mai ciudat brad de Craciun. Ornamentul de sarbatori este confectionat din lana organica.

Ideea a pornit de la noua pasiune a artistei, confectionarea de pulovere de lana pentru care colinda intreaga tara spre a gasi lana organica pe care o vopseste apoi manual.

Sophia-brad-lana

Astfel se face ca anul acesta Sophia a decis ca ar fi mai interesant sa renunte la clasicul brad natural, ori artificial, si sa il inlocuiasca cu o constructie nonconformista.

Prin urmare, solista a infasurat un suport metalic conic cu 10 kilometri de lana organica, in diferite culori, precum galben, albastru, portocaliu, gri, bej, verde, rosu si negru. Rezultatul este in prezent expus in Bucuresti Mall si va ajunge in ajun de Craciun in casa vedetei.

sophia 33-3

Sophia a lansat de curand o colectie de pulovere din lana organica, Sophia33, cu motive traditionale romanesti, ce are un mare succes peste hotare, in Europa, America si Japonia.

sophia 33-2

Linia vestimetara include pulovere in forma de cerc, de patrat, de diamant, cu maneci supradimensionate, chiar si frac, trenci sau hanorac.

sophia 33

Puloverele din colectia Sophia 33 sunt disponibile pe website-ul www.sophia33.com, pe www.farfetch.com, www.molecule-f.com, precum si in showroom-ul Entrance din Bucuresti.

Scrie un comentariu