Stiri Interne

Sonny Flame, un tatic fericit! Are o fetita frumoasa si sanatoasa!

Scris de Alexandru Manea

Sonny Flame a devenit ieri pentru prima data tatic. Sotia artistului, Elena, a adus pe lume, prin cezariana, o fetita frumoasa si sanatoasa pe care o vor boteza Elena Natalia.

sonny-flame-fetita

Sonny Flame, artistul pe care l-ati vazut inclusiv la „Te cunosc de undeva” (Antena 1), este, de marti un tatic fericit. Sotia lui, Elena, a adus pe lume o fetita frumoasa si sanatoasa, despre care cantaretul spune ca seamana leit cu mama ei.

Micuta a venit pe lume in urma unei operatii de cezariana si a avut 3 kilograme la nastere, si va fi botezata Elena Natalia. Solistul explica aceasta optiune astfel:

sonny-flame-sotie

„Pe mama mea o chema Elena, pe sotie tot asa o cheama si am simtit ca acesta trebuie sa fie numele de sfant, iar cu numele de Natalia… este si o mica istorioara in spatele deciziei pe care am luat-o: cand am aflat vestea, dupa o luna, ne gandeam la nume si tot cautam, vorbeam cu lumea dar nimic nu ne multumea si la un moment dat cand ne intorceam de la un restaurant, sotia si-a adus aminte ca trebuie sa se intoarca in incapere, iar eu am ramas in curtea restaurantului si asteptand-o am vazut o copila mica, abia mergea, cateva luni.


Era foarte furmoasa, cu niste ochi vii, eu fiind iubitor de copii m-am aplecat si am inceput sa vorbesc cu ea: ce faci, cum te cheama si din spate a aparaut mama ei si spune: Natalia o cheama si-i-am spus si sotiei..am luat-o ca pe un semn”.

Scrie un comentariu