Style Radar

Sonia Argint reinterpretează costumul office

Scris de Ana Kozma

“Rethink, refresh, reinvent, rebound with fashion” este motto-ul colaborării dintre casa de modă CRISTALLINI și prezentatoarea de televiziune Sonia Argint, Lifestyle & Health Key Opinion Lider și fondatoarea platformei Doer.ro

Sonia Argint reinterpretează costumul office

Axată pe conceptul reinventării și regândirii garderobei de primăvară-vară, ținutele care vin în acord cu conceptul noii colecții CRISTALLINI “Elevated Silhouettes” întăresc ideea libertății de exprimare vestimentară și a bucuriei de a trăi.

Gândite în ținute perfect adaptate stilului urban – contemporan al femeii sigure pe propriile alegeri vestimentare, piesele realizate SU MISURA îmbină perfect rigurozitatea sartorială a costumelor de inspirație masculină cu croielile feminine, folosesesc o paletă cromatică vibrantă, dar bine temperate, în nuanțe ale anului, din paleta cromatică verde fistic și corai, și materiale excepționale: țesături Loro Piana, Vitale Barberis (Italia), Holland&Sherry, Huddersfield (Marea Britanie).

Sonia Argint face o declarație excepțională de stil într-un costum negru cu un sacou la un nasture, căptușeala din mătase roșie (personalizată cu numele ei), nasturi cu emblemă și pantaloni „cigarette”. Costumul de inspirație masculină corespunde perfect cerințelor estetice din ultimii ani ale femeilor care își doresc să exprime înceredere în sine, profesionalism și integritate.

Femininitatea și eleganța se îmbină într-o ținută compusă dintr-o superbă rochie albă din „strech-crepe”, pe care o înnobilează cu un sacou lejer purtat pe umeri și o accesorizare cu cercei statement, într-o abordare relaxată, ce transmite “joie de vivre”! Un look smart-office este asigurat de un costum deux-piece (sacou și fustă) într-o nuanță verde-fistic cu detalii aurii, care denotă faptul că acesta poate fi purtat și în alt context decât în cel rigid, profesional.

Ținuta este apoi reinterpretată de către Sonia Argint, într-o ținută casual cu sacou și jeans, o cămașă albă și ochelari de soare, sacoul cu accente prețioase conferind un aer nobil acestui look.

Una dintre piesele de impact ale colecției CRISTALLINI SU MISURA este costumul Într-o nuanță de albastru acvamarin, adaugând astfel o notă de ușoară extravaganță unei ținute de birou.

Într-o accesorizare total diferită, cu o pereche de jeans, ochelari de soare și o cămașă lejeră, ținuta capătă noi valențe stilistice de-o extravaganță bine temperată, cu accente retro!

„Costumul mi s-a părut tot timpul prea office și sobru pentru garderoba și activitatea mea. Dar colaborarea cu CRISTALLINI SU MISURA mi-a dovedit că mă pot juca foarte creativ cu acest obiect cult. Împreună cu brandul am ales țesătura potrivită, într-o culoare la care visam de mult, am ales croiala și accesorii prețioase. Astfel am creat împreună o ținută perfect potrivită cu stilul meu. Apoi am descoperit în câte moduri pot integra un sacou de acest gen într-o serie de ținute din dulapul meu. Cu jeans, cămașă și ochelari cu lanț din perle – am obtinut o alură a anilor ’70. Cu o rochie de seară, mi se pare că m-am transportat într-o scenă de film plasată în New York. Încă o dată mi s-a dovedit că modul în care ne alegem hainele ne poate ajuta să trăim mai frumos și să ne bucurăm de viață”, spune Sonia Argint.

Piesele CRISTALLLINI SU MISURA se pot realiza pe bază de comandă direct pe măsuri, cu multiple elemente de personalizare (alegere țesătură, nasturii preferați, o căptușeală uni sau una îndrăzneață, modelul buzunarelor, forma și lățimea reverului, mesaje personalizate pe interior sacou) în showroom-ul din București, Aleea Alexandru, nr 7. Toate detaliile pe www.cristallini.ro

Scrie un comentariu