Stiri Interne

Sonia Argint Ionescu readuce la TVR tot ce e hot in lumea medicala

Scris de Alexandru Manea

Sonia Argint Ionescu a revenit la TVR cu un nou sezon al emisiunii „Vreau Sa Fiu Sanatos”. Si de aceasta data, vedeta Tv ne va aduce in fiecare luni, de la 16.50, noutatile din lumea medicala pentru a invata cum sa traim frumos si sanatos.

sonia-argint-ionescu-tvr-1

Sonia Argint Ionescu a revenit la TVR cu un nou sezon al emisiunii „Vreau Sa Fiu Sanatos” si marturiseste ca este mandra ca aduce pe sticla un format curat si educativ.

„Sunt onorata sa prezint aceasta productie. Este un format in care ma simt extrem de bine si ma bucur ca pot oferi telespectatorilor TVR informatii de calitate, de la specialisti cu multa experienta. Totodata, stiu ca multa lume este in cautarea unor programe decente, educative. Iar noi exact asta vom face in fiecare luni, incepand cu ora 16:50.

Impreuna cu producatoarea emisiunii, Beatrice Cioba, cautam cele mai „hot” subiecte medicale, tratamente de ultima ora, terapii alternative – foarte cautate de tot mai multa lume, metode de preventie. Avem si o rubrica de stiri despre descoperirile cele mai recente din lumea medicala internationala.

Sonia marturiseste ca va prezenta si in acest sezon povesti de viata impresionante, oameni care s-au luptat cu boala si au invins fiecare obstacol.

„Nu am neglijat nici aspectul social. Astfel ca in fiecare editie a emisiunii „Vreau Sa Fiu Sanatos” puteti afla povestea emotionanta a unei persoane, care s-a luptat cu boala, cu prejudecatile si a invins. Sunt exemple de reusita, care sunt convinsa ca vor aduce multa incredere altor persoane in situatii similare si membrilor familiilor lor. Trebuie sa mentionez ca una dintre micile noastre reusite a fost sa oferim un RMN gratuit lui Ionut Caracas, un tanar care a orbit in urma unei tumori pe creier.

Si dorim sa continuam, cu pasi mici, dar siguri, pentru a ne castiga increderea unui public cat mai numeros. Suntem in contact permanent cu telespectatorii nostri, care ne scriu, intr-un numar din ce in ce mai mare. Ceea ce ne face sa credem ca suntem pe drumul cel bun si credem ca vom aduna multi telespectatori fideli”, declara Sonia.

Cei interesati e bine sa stie, ca, daca rateaza difuzarea de luni, pot vedea emisiune si in reluare, miercurea de la ora 12:30, sau online pe pagina www.tvrplus.ro.

Scrie un comentariu