Stiri Interne

Sonia Argint Ionescu prezinta notele Romaniei la Eurovision

Scris de Alexandru Manea

Sonia Argint Ionescu, prezentatoarea emisiunii „Vreau sa fiu sanatos” (TVR1), va anunta in aceasta seara notele din partea Romaniei in finala Eurovision, care va fi transmisa in direct, de la Viena de catre postul national de televiziune, incepand cu ora 22.00.

sonja-argint-ionescu-eurovision

Sonia a mai prezentat, in trecut, voturile Romaniei, in direct in finala Eurovision

Este pentru cea de-a treia oara consecutiv cand frumoasa prezentatoare in varsta de 32 de ani se afla in aceasta postura, ea insasi declarandu-se un fan al acestui concurs ce se va transmite in toate tarile din Europa, iar mai nou si in Australia.

„De 60 de ani, in fiecare an, in jur de 180 de milioane de telespectatori din intrega lume urmaresc concursul cantecului european. Este unul dintre show-urile favorite ale Europei, iar ceea ce imi doresc eu este sa fiu la inaltimea acestui eveniment.

Emotii nu prea mai am, pentru ca stiu in principiu ce am de facut, exista reguli clare si repetitii la fiecare editie astfel incat totul sa functioneze ceas. Insa este un moment care nu te lasa indiferent stiind ca te urmaresc atatia oameni”, a declarat Sonia.

Alegerea Soniei nu este intamplatoare, ea stapanind la perfectie limba germana (concursul va fi transmis direct de pe scena Wiener Stadthalle din Viena). De altfel, anul trecut, prezentatoarea emisiunii in limba germana si a emisiunii „Vreau sa fiu sanatos!” (TVR 1) a impresionat prin dictia imepacabila, naturalete si eleganta.

sonia-argint-tvr-eurovision

Sonia va purta o rochie Maria Lucia Hohan si colier Preciosa

Nici anul acesta, prezenta Soniei nu va trece neobservata. Ea a ales sa poarte o rochie albastru cobalt creata de designerul Maria Lucia Hohan, pe care a accesorizat-o cu un colier Preciosa cu un cristal impresionant si multifatetat, in nuante uimitoare de galben si verde, cercei Shining Strip si inelul Creativite disponibili in concept store-ul Preciosa situat la etajul 1 al Baneasa Shopping City sau pe www.mazza.ro.

Sonia le tine deja pumnii baietilor de la Voltaj si va invita in aceasta seara sa va uitati la finala Eurovision care se va transmite pe TVR 1, TVR HD, TVR International si tvrplus.ro.

Scrie un comentariu