Style Radar

Sonia Argint Ionescu a lansat o noua colectie de bijuterii! Cercei spectaculosi pentru o aparitie memorabila!

Scris de Administrator

Sonia Argint Ionescu, prezentatoarea emisiunilor „Vreau sa fiu Sanatos” si „Germana de la unu” si-a lansat o noua linie de bijuterii! Dupa succesul inregistrat cu colierele by Sonja, vedeta si-a imaginat o linie de cercei, realizata dupa schitele ei in atelierul Crystal-Fashion®, Branding Partner Swarovski si cel mai mare producator roman de bijuterii care foloseste exclusiv cristale marca „SWAROVSKI® ELEMENTS”.

sonia-argint-bijuterii

Anul 2014 a inceput cu o provocare noua pentru Sonia Argint Ionescu, aceea de a pune in practica o idee mai veche si anume de a-si completa colectia de bijuterii cu o linie de cercei spectaculosi care sa se remarce atat prin design, cat si prin calitatea produsului! Desenele Soniei au devenit realitate prin intermediul talentatilor creatori de bijuterii din atelierul Crystal-Fashion®.

sonia-argint-bijuterii1

„Eram in cautarea unei modalitati de exprimare. Intotdeauna am stiut ca adancul sufletului meu se ascunde un artist dornic sa straluceasca!”, spune Sonia, care si-a inceput cariera de model si „relatia” cu lumea modei la numai 15 ani.

„Intr-o dimineata, m-am trezit cu ideea de a-mi realiza propriile bijuterii, iar sotul meu a fost a fost atat de incantat de rezultat ca m-a incurajat sa continui”, a adaugat ea.

sonia-argint-bijuterii2

Cristalele livrate direct din Wattens, Austria de fabrica Swarovski, montura vintage Tombak, placata cu argint si elementele (tija si surub) din argint sunt elementele forte ale acestei colectii care se remarca prin calitatea finisajelor si combinatia fascinanta de nuante!

Bijuteriile contin un certificat de provenienta pentru cristale, o identitate vizuala a Elementelor Swarovski cu valabilitate pe plan mondial.

sonia-argint-passion-rose

Nuantele efervescente, intr-un un joc cromatic care pleaca de la roz trandafiriu la rosu Siam, transforma cercelul Passion Rose intr-o bijuterie „must-have”, pe care orice pasionata de moda si-o va dori in caseta cu bijuterii! Forma alungita a acestui cercel aparent incarcat, dar usor in greutate, avantajeaza orice tip de fata. Bijuteria este construita din cristale Fancy cu spate conic si adancime, cristale mici in constructie de ciment, montura vintage Tombak, placata cu argint, tija si surub de argint.

sonia-argint-bahamas

Culorile marii si ale cerului senin s-au contopit in acest model de cercel care juxtapune cristalele cu forme unghiulare cu cele rotunde pentru un efect vizual spectaculos. Modelul Bahamas te duce cu gandul la o vacanta exotica, in care armonia se imbina cu serenitatea! Chrysolite, Azore, Tuqoise si Aquamarine sunt „insulele” de cristale, incastrate in montura vintage, placata cu argint pe tija si surub din argint.

sonia-argint-lavanderie

Lavanderie te va purta intr-o calatorie imaginara catre infinitele campuri de flori din Provence. Un model lunguiet de cercel, realizat din cristale in forme geometrice si o constructie din cristale mici, in nuante degrade de violet si liliachiu va fermeca prin acuratetea liniilor.

sonia-argint-jadoo

Cristale cu sclipiri selenare se contopesc in modelul de cercel Jadoo. Galactic, cosmic si Drop sunt pietrele neregulate, imbinate asimetric si futurist intr-o bijuterie care seduce privirile. O „ploaie”de cristale Swarovski in tonurile Montana, Erenite, Lime, Clear si Sahara se imbina armonios in partea de jos a cercelului.

sonia-argint-japan-sun

Amurgul a fost surprins intr-o bijuterie opulenta ce evoca spiritul estival si tropical. Cerceii Japan Sun inglobeaza cristale in nuante Lime, Sunflower, Rose Peach si Padparadscha in globuri „solare”de diferite dimensiuni care radiaza precum caldura verii.

Scrie un comentariu