ADPM Beauty

Soluții de la Silhouette pentru slăbire localizată și rapidă, în timp util până la vacanță

Scris de Ana Kozma

Sezonul concediilor bate la ușă, iar principala dorință estetică a doamnelor în acest moment este de a avea o siluetă armonioasă ce va fi expusă la plajă. Perioada izolării la domiciliu și-a pus amprenta, de cele mai multe ori, asupra corpului nostru, astfel că în prezent cele mai cerute tratamente corporale sunt cele care oferă slăbire localizată, în zonele unde s-a depus cel mai mult strat adipos si diminuarea aspectului inestetic al celulitei.

Soluții de la Silhouette pentru slăbire localizată și rapidă, în timp util până la vacanță

Întrucât ne dorim să slăbim în timp cât mai scurt, specialiștii de la Silhouette (www.silhouette.ro) dezvăluie care sunt cele mai cerute, dar și cele mai eficiente proceduri neinvazive care oferă aceste rezultate. Slăbire localizată și rapidă, în timp util până la vacanță.

„Cei mai mulți dintre noi au nevoie nu de slăbire generală, ci de remodelarea anumitor părți ale corpului. Părți unde obișnuiește să se depună stratul adipos, în funcție de conformația fizică a fiecăruia. Coapse, posterior, abdomen, în special cel inferior, linia sutienului, zona subfesieră, cea de deasupra genunchilor sau de sub bărbie. Sunt depuneri care, de cele mai multe ori, nu dispar nici ținând dietă ori făcând sport. De aceea, este necesar să se intervină punctual cu ajutorul tehnologiilor de slăbit localizat. Avem, bineînțeles, soluții eficiente și în cazul în care se dorește o slăbire rapidă per global. Atât în kilograme, cât și în centimetri”, declară Diana Baicu, business consultant Centrele Silhouette.

Endermologia

În privința soluțiilor cu rezultate sigure, endermologia și criolipoliza sunt două dintre cele mai eficiente tehnologii neinvazive.

„Tehnologia Endermologie de la LPG Alliance stimulează mecanic adipocitele. Astfel încât să eliminăm grăsimea rezistentă și localizată. Să reducem aspectul de coajă de portocală și sa redăm fermitatea pielii. Se pierde astfel în centimetri, celulita se netezește, iar pielea devine mult mai suplă, Ajutând astfel la un aspect estetic mai plăcut. Endermologia oferă o stimulare mecanică a celulelor, acționându-se la nivelul beta-receptorilor de pe membrana adipocitelor. Se activează mecanismele naturale ale organismului, iar grăsimea din interiorul adipocitelor se elimină în mod natural. Dar fără a distruge membrana celulară”, explică Diana Baicu.

LPG Alliance activează natural metabolismul celular lucrând simultan pentru reducerea stratului de grăsime și pentru tratarea pielii laxe. Asta în timp ce respectă complet ecologia pielii și a corpului. Elimină grăsimea localizată, produce colagen natural, elastină și acid hialuronic. Pielea devine mai fermă, iar aspectul de coajă de portocală e diminuat. În acest mod se pot slăbi peste 5 cm în talie. Celulita este redusă cu 67%, iar silueta este mai fermă cu până la 71%, conform studiilor.

În plus, calitatea pielii este îmbunătățită vizibil după primul tratament.

În medie, o femeie acumulează 12 kg între 20 și 50 de ani. Deci, cu atât mai mult avem nevoie ca acești receptori Beta de pe suprafața adipocitelor să rămână cât mai activi.

Criolipoliza

Criolipoliza țintește straturile adipoase mai consistente de grăsime. Ori depunerile încăpățânate de grăsime. Este o procedură supranumită și lipoapirație virtuală non-invazivă.

Tratamentul de criolipoliză Clatuu distruge definitiv stratul de grăsime nedorit prin înghețarea și eliminarea treptată a acestuia din organism. O ședință durează o oră, nu este dureroasă. Iar rezultatele finale se instalează începand cu trei săptâmâni de la tratament și ajung la nivelul maxim în următoarele trei luni.

„Clatuu este soluția ideală pentru cei cu excedent de grăsime și chiar pentru cei care fac sport și au un corp atletic, însă nu pot scăpa de anumite depozite adipoase încăpățânate, instalate în special pe zona abdomenului inferior la bărbați si la coapse lateral sau subfesier dar și pe abdomen la femei. Clatuu poate fi aplicat pe mai multe zone ale corpului precum abdomen, coapse, spate, zona de deasupra genunchilor, brațe, linia sutienului, bărbia dublă”, spune Diana Baicu.

Diana Baicu atrage atenția asupra alegerii tehnologiilor dovedite a fi eficiente, tehnologii care sunt și acreditate.

„Este foarte important să fim extrem de atenți la aparatul care se folosește și dacă este sau nu acreditat, dacă are CE medical și dacă există studii știintifice. În piață există extrem de multe copii ale aparatelor celebre și, în special în cazul criolipolizei, pot să apara accidente dacă se folosesc asemenea aparate, de obicei chinezești”, explică specialistul.

Împachetări și biostimulare

Dacă ne dorim să slăbim rapid în kilograme și în centimetri înainte de vacanță, specialiștii Silhouette concep un plan personalizat de terapii pentru fiecare persoană în parte. Drenajul și arderea grăsimilor sunt estențiale.

„Tratamentele de împachetare se efectuează cu algemarine micronizate Fucus veziculosus și Laminaria si argilă verde + gel termic cu rolul de a favoriza penetrarea activilor din algele pudră în profunzime, având acțiune lipolitică.

O altă metodă eficientă este împachetrea cu Paranesi – alge marine combinate cu parafină. Ambele tratamente se fac folosind o termocuvertă cu mai multe zone de încălzire și care permite reglarea temperaturii potrivite pentru fecare zonă a corpului. Efectul este de reducere a țesutului adipos, de eliminare a toxinelor și a apei în exces, de activare a circulației sangvine și de stimulare a lipolizei cu rezultate rapide de pierdere în kilograme dar si in centimetri. Tratamentelor de împachetare li se mai pot adăuga ședințe de presoterapie, biostimulare Ultratone pentru rezultate mai vizibile și mai rapide”, explică Diana Baicu.

Biostimularea

„Tehnologia Dreamshaper de la Ultratone este una dintre cele mai performante mulțumită sistemului de tehnologii B.E.S.T. care oferă Helioterapie avansată bazată pe efectul sinergic al luminilor bioptice, cromoterapiei, biostimulării, microcurenților, conceptului Ultra Lipo Ultracell și ultrasunete, oferind mii de faze de tratament.

Efectele observate ale tratamentului Ultratone Futura Ultra Pro (Dreamshaper) sunt diminuarea aspectului de celulită, slăbire, tonifiere, relaxare. Efectul de scădere în centimetri este datorat eliminării fluidelor în urma stimulării puternice a mușchilor care, în unele cazuri, poate menține zona contractată până la 12 ore. O ședință de 30 minute cu Ultratone Dreamshaper este echivalentul a doua ore de lucru in sala de gimnastică, dar fără senzația de oboseală, indiferent dacă este vorba despre bărbați sau femei.

Toate aceste tehnologii ne ajută să dam un boost metabolismului și să obtiem rezultate vizibile de slabire și diminuarea celulitei. În acelasi timp noi recomandăm și un stil de viață sănătos. Este foarte important să avem o alimentație echilibrată și, tocmai în acest sens, am introdus si serviciul de nutritie.

Medicul nutrițonist Laura Davidescu va concepe programul Metabolic Balance pentru echilibrarea metabolismului și controlul greutății corporale, un plan alimentar personalizat bazat pe datele de laborator și pe istoricul medical ale pacientului, astfel încât să se ajungă la o stare de echilibru consumând acele alimente care oferă toți nutrienții de care este nevoie.

În acest mod, se va ajunge la un echilibru la nivel profund, hormonal și al microbiologiei florei intestinale, cu efecte pozitive în controlarea poftei de dulce și reducerii dependenței de zahăr, pentru a evita efectul de îngrășare ulterioară.

Multe din aceste proceduri sunt incluse în ofertele speciale lunare de la Silhouette, ce au, de multe ori, prețuri reduse și cu 60%. Mai multe detalii: https://silhouette.ro/oferte-silhouette/”, încheie Diana Baicu.

Scrie un comentariu