Stiri Interne

Solista de la The Humans, refuzata de Smiley la Vocea Romaniei

Scris de Alexandru Manea

Cristina Caramacu a castigat Selectia Nationala Eurovision, alaturi de trupa The Humans, cu piesa “Goodbye”, insa, in urma cu sase ani, isi incerca norocul la Vocea Romaniei si era atunci refuzata de Smiley.

Solista de la The Humans, refuzata de Smiley la Vocea Romaniei

The Humans a castigat duminica seara Selectia Nationala Eurovision si ne va reprezenta tara la concursul de la Lisabona cu piesa “Goodbye”.

Solista trupei, Cristina Caramacu, a impresionat juriul si publicul cu vocea sa excelenta, insa nu multi isi amintesc faptul ca aceasta si-a incercat norocul in urma cu sase ani la Vocea Romaniei, de la Pro TV, si a fost atunci refuzata de Smiley.

Pe atunci Cristina se duela pe scena cu Feli, din echipa lui Marius Moga, ce avea sa devina dupa concurs preferata lui Smiley. Cu Feli s-a luptat, ironic, si acum in marea finala nationala Eurovision. In 2012, Cristina ajuns sa cante in duet cu Tibi Scobiola, iar Smiley l-a ales pe acesta din urma ca sa mearga mai departe in competitie, Cristina parasind atunci concursul.

Anii au trecut, iar Cristina a fost cooptata in proiectul The Humans, ce a dovedit a fi cea mai buna optiune muzicala pentru Eurovision din partea Romaniei, tinand cont de stilul abordat, ce pare a fi cel mai potrivit gusturilor noii generatii.

Trupa “The Humans” este compusa din Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alexandru Matei (clape), Alex Cismaru (chitara), Adrian Tanase (voce), Cristina Caramarcu (voce). Piesa “Goodbye”, cu care trupa ne va reprezenta la Eurovision, in Portugalia, este compusa de Alin Neagoe, Cristina Caramarcu si Alexandru Matei.

N-a fost Feli, nici Traistariu! The Humans reprezinta Romania la Eurovision 2018!

Dupa ce au castigat Selectia Nationala Eurovision, membrii trupei The Humas au postat urmatorul mesaj pe pagina lor de socializare: „Multumim din suflet! Nu avem si nu ne gasim cuvintele in momentul acesta prin care sa ne exprimam bucuria si multumirile pentru sustinerea pe care am simtit-o! Am primit cel mai frumos cadou! Acum un an am plecat increzatori in calatoria numita The Humans iar in acest moment avem confirmarea ca am pornit pe drumul cel mai bun! Multumiiiiim”.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu