Stiri externe

Cel mai nou cuplu la Hollywood! Doi dintre cei mai sexy actori se iubesc „pe ascuns”!

Scris de Administrator

Sunt doi dintre cei mai sexy actori de la Hollywood si, conform celor mai recente speculatii, se iubesc nebuneste de ceva vreme incoace. Iata despre cine este vorba!

vergara-manganiello1

„Tocmai au inceput sa iasa impreuna. Se distreaza si incearca sa se cunoasca mai bine”, a dezvaluit, pentru revista People, o sursa din apropierea celor doi actori despre care se spune ca ar forma cel mai nou cuplu de la Hollywood! Mai exact, Sofia Vergara si Joe Manganiello.

Chiar saptamana trecuta, frumuselul Joe Manganiello a fost desemnat, tot de catre revista People, cel mai HOT burlac al momentului!

In urma cu ceva vreme, in cadrul unui interviu, Manganiello a lasat de inteles ca Sofia Vergara este exact genul lui de femeie.

„Imi plac femeile care fac genuflexiuni. Ador un posterior frumos. Sofia Vergara e un exemplu perfect! Are aerul acela latin! Are posteriorul, are rotunjimile, un chip frumos, un par superb… pur si simplu extraordinara! Si e plina de energie!”, spunea actorul.

Tot atunci, el se descria ca fiind un barbat cu sange fierbinte si dezvaluia ca are nevoie langa el de o femeie care poate sa faca fata acestui lucru.

Cei doi s-au cunoscut la inceputul lunii mai, cu ocazia White House Correspondents’ Dinner, pe vremea cand Sofia Vergara era inca logodita cu Nick Loeb, de care s-a despartit insa doar cateva zile mai tarziu.

Reprezentantii niciunuia dintre actori nu au dorit momentan sa faca declaratii publice pe seama acestui subiect, semn ca relatia dintre ei este la inceput si isi doresc sa se cunoasca mai bine inainte de a forma oficial un cuplu.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu