News Stiri externe

Socant! Cum arata acum Kelly McGillis, actrita din Top Gun, la 60 de ani!

Scris de Christian Stan

Actrita Kelly McGillis, care facea furori in anii ’80 si a ramas cunoscuta pentru rolul sau din fimul „Top Gun”, nu mai arata nici pe departe ca in anii ei de tinerete. Paparazzi au surprins-o recent pe Kelly, acum in varsta de 60 de ani, iar aparitia ei este de-a dreptul socanta.

La scurt timp dupa succesul avut cu filmul „Top Gun”, Kelly s-a restras din lumina reflectoarelor, iar de atunci aparitiile ei publice au fost tot mai rare. Au trecut 32 de ani de cand filmul anilor ’80 rula in cinematografe, iar de curand faimoasa actrita a fost surprinsa in North Carolina. Acum este de nerecunoscut!

Kelly a fost pozata purtand un tricou alb, pantaloni negri, sandale si si-a acoperit fata, vizibil schimbata, cu o pereche de ochelari.

Dupa filmul „Top Gun”, Kelly McGillis a avut o cariera infloritoare si a aparut in peste 50 de proiecte cinematografie. Ultimul a fost in 2017, in thriller-ul “Maternal Secrets”, in care a fost partenera lui Kate Mansi. Niciunul nu s-a ridicat insa la nivelul peliculei in care partener i-a fost celebrul Tom Cruise.

Scrie un comentariu