News

Soc in lumea modei! Galliano este sustinator al nazistilor si a fost concediat de Casa Dior!

Scris de Christian Stan

Veste socanta pentru impatimitii modei! Conducerea Casei Dior a decis in urma cu cateva ore demiterea lui John Galliano din functia de director de creatie pe care o ocupa de aproape 14 ani. Demiterea designerului vine pe fondul unor acuzatii antisemite, designerul declarandu-se un mare sustinator al curentului neonazist.

John Galliano a lipsit de la lectiile de diplomatie de la scoala, iar acest lucru il poate costa pe designer cariera sa in lumea de varf a modei. John Galliano tocmai a fost demis, dupa 14 ani, din functia de director de creatie a Casei Dior pe fondul unor acuzatii antisemite.

Saptamana trecuta, designerul a fost arestat de politia franceza dupa un incident survenit la o cafenea din cartierul Marais al Parisului. John Galliano a inceput o cearta cu un cuplu aflat la o masa alaturata. Daca femeii i-a spus „evreica murdara… ar fi trebuit sa fi fost moarta”, barbatului i-a adresat o amenintare cu moartea: „f***** mama ta de asiatic. o sa te omor”.

In urma acestui scandal, Galliano a fost suspendat, insa in weekend a aparut un filmulet video in care designerul spune „il iubesc pe Hitler” si se adreseaza unei femei declarandu-i ca….”familia ta ar fi trebuit sa fie gazata”.

In urma acestui filmulet video, Galliano a fost demis pe buna dreptate de la Dior, iar cariera lui in lumea modei este practic terminata. In momentul de fata niciun alt mare brand nu isi permite sa angajeze un designer cu conceptii antisemite.

Natalie Portman, care a devenit de curand imaginea parfumului Miss Dior Cherie, s-a distantat printr-un comunicat de presa de John Galliano: „Sunt socata si dezgustata de filmuletul video care a aparut astazi. In lumina celor declarate de Galliano, ca un individ mandru de etnia mea, nu mai doresc sa fiu asociata cu John Galliano in niciun mod”.

Scrie un comentariu