Stiri Interne Video

Smiley și Gina Pistol vor avea o fetiță

Scris de Ana Kozma

Deși se vorbește despre asta deja de mai bine de o lună, Smiley și Gina Pistol au recunoscut public abia acum. Gina este însărcinată, iar cei doi vor deveni curând părinți de fetiță.

Smiley și Gina Pistol vor avea o fetiță

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de aproximativ 3 ani. Cu toate astea, au preferat să fie mereu discreți și să vorbească public cât mai puțin despre povestea lor. Așa s-a întâmplat și în urmă cu o lună, când în presă au apăruit primele zvonuri referitoare la sarcina Ginei.

Cei doi au ales să nu comenteze pe seama acestor speculații. Asta până aseară, când au dat împreună vestea cea mare. Au făcut-o într-un mod emoționant. În cadrul unui vlog de cuplu prin care au dezvăluit cum li s-a schimbat viața în ultimii 3 ani.

Smiley și Gina Pistol sunt extrem de fericiți, se iubesc la nebunie, iar acum dragostea lor îi transformă în părinți. Cei doi au explicat de ce și-au dorit să țină sarcina secretă în primul trimestru. Aceasta a venit ca o surpriză extrem de plăcută pentru amândoi, în contextul în care medicii nu îi dădeau Ginei șanse de a rămâne însărcinată pe cale naturală.

Tocmai pentru că sarcina a venit ca o minune, cei doi s-au temut chiar și să se bucure. Asta până de curând, când li s-a confirmat că totul este bine cu bebelușul lor. Smiley Și Gina Pistol au dezvăluit, în premieră, că vor avea o fetiță. Nu au ales încă un nume pentru ea.

Ambii sunt însă nerăbdători să o cunoască pe micuța ce le va completa familia. Clipul postat pe YouTube este unul sincer, emoționant, presărat cu declarații frumoase și lacrimi de fericire. A strâns deja aproape 600.000 de vizualizări în doar câteva ore.

Gina Pistol renunță la televiziune pentru a-și proteja sarcina

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Noi acum inseamna TREI! In urma unor analize medicale, acum cativa ani, am aflat ca sansele ca eu sa raman insarcinata pe cale naturala sunt foarte mici. Iata ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi!Am avut multe emotii, nici nu am indraznit sa ma bucur sau sa raspandesc vestea pana cand nu i-am auzit inima cum bate si am stiut ca totul este bine. In sfarsit, a venit momentul sa aflati de la noi ce am facut in ultimii 3 ani si cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult ras, mult plans de fericire, multa sustinere si multa emotie in viata noastra si in acest oracol video pe care il impartim cu voi, cu toata recunostinta pentru sustinerea si mesajele pe care le-am primit pana acum. Multumim!

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol) pe

Scrie un comentariu