Stiri Interne Video

Smiley, primele cuvinte despre fetița lui

Scris de Ana Kozma

A trecut o săptămână de când Smiley și Gina Pistol au devenit pentru prima oară părinți. Iată ce spune celebrul artist despre fetița lui, după câteva zile petrecute acasă, în formulă completă!

Smiley, primele cuvinte despre fetița lui

Smiley și Gina Pistol traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Au devenit pentru prima oară părinți în urmă cu o săptămână și parcă nu își mai încap în piele de fericire. Cei doi și-au adus deja fetița acasă și încep să se obișnuiască cu noua viață în 3. Zilele trecute, Smiley a intrat în direct în emisiunea lui Măruță de la Pro TV și a vorbit despre bucuria de nedescris pe care o trăiește.

„Nu prea o lăsăm singură deocamdată, doarme cu noi. Nu doarme cu noi în pat. Mai e un pătuț lângă patul nostru. Mai avem un pătuț și în camera ei. E cuminte, liniștită. În afară de momentele în care are gaze sau îi e foame. Seamănă cu Gina. Suntem extrem de bucuroși, e o fericire pe care nu am am trăit o niciodată în viața noastră. Lucrăm bine în echipă, ne trezim împreună, facem tot împreună. Gina și-a revenit foarte bine. Fetița noastră este perfectă, minunată, e o minune pentru noi. Sunt o grămadă de sentimente noi pentru mine, pentru Gina, ne bucurăm că trăim această poveste frumoasă. Și atunci când te trezești la 4 dimineața o faci cu cel mai mare drag, e o plăcere. În momentul când se naște copilul tău îți dai seama că până în acel moment nu ai iubit pe nimeni”, a declarat Smiley.

Mai mult decât atât, artistul a lansat și o nouă piesă, dedicată fetiței lui. Melodia se numește „Până la tine” și e pe locul 5 în trending pe YouTube.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Smiley și Gina Pistol își țin fetița departe de ochii curioșilor. Nu au postat nicio fotografie cu ea pe rețelele de socializare. Proaspăta mămică a postat însă o imagine surprinsă cel mai probabil în timp ce își plimba fetița prin curtea casei.„…ai adus soarele cu tine. Pentru noi e rasarit”, a scris ea pe social media.

Cum s-a schimbat Smiley după ce a aflat că va fi tătic

Scrie un comentariu