Evenimente

Smiley, Ellie White si Irina Rimes canta la Dream Family Festival, la Brasov

Scris de Alexandru Manea

Smiley, Ellie White, Irina Rimes si Gasca Zurli sunt cap de afis al celui mai mare festival din Romania, dedicat familiei, Dream Family Festival. 

Smiley, Ellie White si Irina Rimes canta la Dream Family Festival, la Brasov

Evenimentul va avea loc in perioada 21-24 iunie la Brasov, pe platforma fostului Stadion Municipal. Locatia de 25.000 de metri patrati va fi transformata cu acest prilej intr-un spatiu de entertaiment ce va include zeci de activitati muzicale, culturale, sportive si culinare.

Dream Family Festival este un concept nou de festival multidisciplinar si isi propune ca, in cele 4 zile de evenimente, sa le ofere copiilor, tinerilor si adultilor experiente de neuitat.

Smiley

Artisti de renume, actori, magicieni, personaje de poveste vor incuraja familiile sa se joace, sa invete, sa se relaxeze, sa experimenteze lucruri noi si sa contureze amintiri frumoase impreuna.

Spatiul de Festival va fi impartit in 5 zone distincte: Enchanted Forest, Carnival Arena, Playground, Land of Mistery si ARENA de concerte.

Enchanted Forest este zona dedicata artei si creatiei unde se vor gasi galerie de arta cinema in aer liber, teatru, ateliere de creatie, pictura si  alte mestesuguri.

Ellie White

Carnival Area este zona de carnaval pentru cei mici si mari. Vor fi prezente atractii de la carusel la masinute si montagne russe pentru copii.

Playground este zona de sport ce include volei, badminton, basket, tenis de masa, panouri de catarari.

Land of Mistery este zona dedicata stiintei si misterelor. Aici se va afla  un laborator Virtual Reality, laborator de criminalistica, zona de astronomie cu prezentarea instrumentelor astronomice, observatii astronomice cu telescopul la Soare si petele solare, Luna, Venus, Jupiter, Saturn, cursuri de identificare si recunoastere a constelatiilor, planetelor si stelelor principale.

Irina Rimes

ARENA reprezinta scena principala, unde vor sustine concerte artisti precum Smiley, Ellie White, Irina Rimes, Andra Gogan, Gasca Zurli si alti invitati speciali.

Biletele si abonamente sunt puse in vanzare in reteaua iabilet.ro si in magazinele partenere Iabilet.ro din tara. Un abonament valabil pentru o singura persoana pentru toate zile de festival (21-24 iunie) costa 60 Lei. Un bilet pentru o singura zi costa 40 lei/persoana, iar Abonamentul Family (3 persoane) pentru toate zilele de Festival costa 140 Lei. Abonamentul Family (4 persoane) pentru toata durata Festivalului costa 160 Lei. Au mai fost puse in vanzare Abonamente VIP, pentru o singura persoana, in valoare de 350 Lei pentru toata durata Festivalului. Acest tip de abonament garanteaza locul de parcare si acces la zona VIP, situata in apropierea scenei.

Copiii sub 5 ani beneficiaza de intrarea gratuita. Accesul minorilor (0-18 ani) in cadrul festivalului se va face doar in prezenta a minim un adult (parinte). Mai multe detalii pe www.dreamfestival.ro si pe www.facebook.com/DREAMFamilyFestival/ .

2 Comentarii

Scrie un comentariu